Tatlı Bela 52.bölümü Kanal 7'den izle! Astha harekete geçiyor...

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Tatlı Bela 52.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümü nefes kesen Tatlı Bela 52.bölümü ile izleyici şaşırtacak.

Tatlı Bela 52.bölümü Kanal 7'den izle! Astha harekete geçiyor...
Tatlı Bela 52.bölümü Kanal 7'den izle! Astha harekete geçiyor...
GİRİŞ 27.04.2017 14:46 GÜNCELLEME 27.04.2017 14:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ekranların en sevilen Hint dizisi olan Tatlı Bela 52.bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu bir bölümü geride bırakan Tatlı Bela 52.bölümü ile yine şoke edecek. Peki Tatlı Bela yeni bölümünde neler olacak? Shlok ve Astha’nın evlilikleri yoluna girer. Fakat Astha Niranjan’ın gerçek yüzünü görür. Kayınvalidesi için endişelenen Astha harekete geçer. İşte fragmanı ve tüm detayları

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 52.bölümü 27 Nisan perşembe günü saat 21:30’de Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA 52.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Astha ve Shlok birbirlerine olan sevgilerini dile getirmeye başlar. İkilinin aşkları gün geçtikçe kuvvetlenir. Fakat Niranjan’ın gerçek yüzünü gören Astha, kayınvalidesi için endişelenmektedir. Anjali’nin gerçekte kötü biri olmadığını, her şeyi Niranjan’ın zoruyla yaptığını anlayan Astha, kayınvalidesinin özgüvenini kazanması için planlar hazırlar. Öte yandan Shlok, karısı için sürpriz hazırlar. Shlok’un sürprizini gören Astha ise çok mutlu olur. Onların mutluluğunu gören Sojal ise Astha’nın evdeki etkisinden rahatsız olur.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • Fatma 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bi dizi ama neden müzik sözleri de çevrilmiyo
    Cevapla
  • nergiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel bir dizidir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi