Ramazan'ın bereketi Ülke TV'de

Kalplerin iman ve huzurla dolduğu, Ramazan ayının manevi güzelliklerinin konuşulacağı ‘Ülke’de İftar’ Orhan Karaağaç’ın sunumuyla ekrana taşınacak.

Ramazan'ın bereketi Ülke TV'de
Ramazan'ın bereketi Ülke TV'de
GİRİŞ 26.05.2017 11:23 GÜNCELLEME 26.05.2017 11:23

Ramazan ayı boyunca Kütahya Belediyesi’nden Ülke TV ekranlarına gelecek Ülke’de İftar, ramazan sofralarına eşlik edecek.

Müslümanlar için her yıl özlemle beklenen Ramazan ayının coşkusu ve bereketi ‘Ülke’de İftar’ ile izleyicilerle buluşacak. Hoş sohbetiyle tanınan Orhan Karaağaç’ın sunacağı programda her gün birbirinden değerli konuklar ile on bir ayın sultanı Ramazan’ın feyzi ve faziletleri üzerine konuşulacak. Tokun açın halinden anladığı ve Müslümanların sabır duygusunu daha derinden hissedeceği Ramazan ayının manevi atmosferi Ülke TV’de yaşanacak.

Bedenin ve kalbin günahlardan arındığı, oruç ibadetinin feyzinin konuşulacağı program izleyicilerin gönüllerinin pasını silecek. Bunun yanında Ramazan ayına özel olarak, Hz. Muhammed’in tavsiye ettiği ibadetlere de yer verilecek.

İmanın tazelendiği, kalplerin huzur bulduğu Ramazan ayının hayrı ve bereketi ‘Ülke’de İftar’ ile her gün 19:30’da Ülke TV’de.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti