Tatlı Bela 95.bölüm Kanal 7'den izle! Astha ve Shlok'a şok saldırı

Kanal 7'den izleyebileceğiniz Tatlı Bela 95.bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Yeni bölümüyle yine heyecan oluşturacak olan Tatlı Bela özeti ve tüm merak edilenleri haberimizin detayında...

Tatlı Bela 95.bölüm Kanal 7'den izle! Astha ve Shlok'a şok saldırı
Tatlı Bela 95.bölüm Kanal 7'den izle! Astha ve Shlok'a şok saldırı
GİRİŞ 09.06.2017 16:44 GÜNCELLEME 09.06.2017 16:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

09 Haziran cuma günü ekranlara gelecek olan Kanal 7'nin sevilen dizisi Tatlı Bela 95.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Tatlı Bela 95.bölümünde neler olacak?

Kalindi oğlu Ankushun değiştiğine inanmaktadır. Fakat Ajju kimsenin bu kadar kısa sürede değişmeyeceği konusunda onu uyarır.

Kalindi Ajjunun yanılmış olabileceğini diler Shlok Asthaya soğuk davranmaktadır Yalandan nefret ettiğini bile bile Asthanın bu şekilde davranmasını kabullenemiyordur.

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 95.bölümü 09 Haziran cuma günü saat 22:00’da Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA 95.BÖLÜM FRAGMANI

Tatlı Bela yeni bölümünde neler olacak?

Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır.

Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır.

YORUMLAR 1
  • İpek 6 yıl önce Şikayet Et
    Tatlı bela neden bukadar geç oynuyor daha erken oynasa?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti