Diriliş Ertuğrul filmi ne zaman yayınlanacak? Diriliş Osman'a geçiş nasıl olacak?

TRT 1'de yayınlanan ve ilk bölümünde bu yana Çarşamba akşamlarını en çok izlenen dizisi olan Diriliş Ertuğrul film oluyor. Peki Diriliş Ertuğrul filmi nasıl olacak ne zaman yayınlanacak? İşte dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'ın özel açıklamaları...

Diriliş Ertuğrul filmi ne zaman yayınlanacak? Diriliş Osman'a geçiş nasıl olacak?
Diriliş Ertuğrul filmi ne zaman yayınlanacak? Diriliş Osman'a geçiş nasıl olacak?
GİRİŞ 06.11.2017 09:43 GÜNCELLEME 06.11.2017 09:43

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizileri arasında yer alan ve rekor kıran Diriliş Ertuğrul film oluyor. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ Hürriyet Gazetesi Yazarı Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajda ayrıntıları paylaştı. Peki Diriliş Ertuğrul filmi ne zaman yayınlanacak ve nasıl olacak? Diriliş Osman'a geçilecek mi? İşte Bozdağ'dan önemli bilgiler...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL FİLM OLACAK MI?

- Diriliş”in filmi de olacak. 

DİRİLİŞ OSMAN'NA GEÇİLECEK Mİ?

- Devam edecek. 3 sezon tasarlamıştım. Ama ilgi çok yoğun olunca 4. sezona da devam etme kararı aldık. Ertuğrul kısmı bir sezon daha devam edecek. Nasip olursa “Diriliş Osman” kısmına da geçmeyi planlıyorum. 

ENGİN ALTAN YENİ PROJE'DE YER ALACAK MI?

- Daha kesinleştirmedik. 16 reyting alan bir diziyi bu kadar sevdirdikten sonra suyunu çıkarmadan naif bir şekilde bitirmek gerek. Müthiş bir reyting aldı bu sezon da. İnşallah daha da artacak.

Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Diriliş Ertuğrul'un film olmasıyla ilgili müjdeyi verdi. Fakat çekimlere ne zaman başlayacağı ile ilgili ser verip sır vermedi... Diriliş Ertuğrul filmi ile ilgili ayrıntılar haberimizde yer alacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor