Mehmetçik Kut'ül Amare final mi yapıyor? Yeni bölümü ne zaman?

TRT 1'in yeni tarihi dönem dizilerinden Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin DÜN akşam yeni bölüm yerine tekrar bölümü yayınlandı. İzleyiciler merak ediyor Mehmetçik Kut'ül Amare neden yok? Mehmetçik Kut'ül Amare final mi yapıyor? İşte Mehmetçik Kut'ül Amare dizisi ile ilgili yapılan açıklama...

 Mehmetçik Kut'ül Amare final mi yapıyor? Yeni bölümü ne zaman?
Mehmetçik Kut'ül Amare final mi yapıyor? Yeni bölümü ne zaman?
GİRİŞ 19.02.2018 11:55 GÜNCELLEME 19.02.2018 11:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TRT 1'in perşembe akşamları yayınlanan iddialı dizisi Mehmetçik Kut'ül Amare 15 Şubat Perşembe akşamı yayınlanmadı. Peki Mehmetçik Kut'ül Amare neden yayınlanmadı? Mesut Yar bununla ilgili ilginç bir iddiaya köşesinde yer verdi.

MEHMETÇİK KUT'ÜL AMARE YAYINDAN KALDIRILACAK MI?

'“Mehmetçik Kut’ül Amare” (TRT 1) dün yayınlanmadı. Yapımcı firmanın yaptığı açıklamayı TRT kurumsal “teknik bir aksaklıktan ötürü” diye teyit ederek duyurdu...

 

 

Aksaklığın ne olduğunu araştırdım. Net bir sonuca ulaşamasam da “iddialı dizilerin” başına sıklıkla gelen “mutlu etmeyen ya da yetişemeyen bölüm” ihtimali üzerine kilitlendim.

Bu rötar kimin işine yaradı derseniz, sanırım perşembe gecesindeki ilk yayınını yapan “Survivor”un (TV8) yüzü diğer rakiplere oranla biraz daha gülmüş oldu. Neyse. Büyük emek verilen tüm kıymetli işlere kesintisiz yayınlar dilerim, net!

KUT’ÜL AMARE NEDEN YOK?

Mehmetçik Kut’ül Amare dizisi hakkında açıklama geldi. Açıklamada yaşanan teknik sorunlar nedeniyle tekrar bölümünün yayınlanacağı ve Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinin 5.yeni bölümünün 22 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00’da yayınlanacağı belirtildi.

YORUMLAR 2
  • yas. 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir işe başlayınca sonunu getirmek lazım.pat diye yayından kaldırmak sürekli yapılan Halka ,millete,vatandaşa büyük saygısızlık ve büyük ayıp.Ayrıca oyuncuların emeğinede ayıp.
    Cevapla
  • Plt alemdar 6 yıl önce Şikayet Et
    Eger kutul amare kaldırılırsa yerıne kurtlar vadisi kaosun gecmesi yuksek ıhtimal
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti