Sen Anlat Karadeniz 6.bölümde neler oldu? Sen Anlat Karadeniz son bölüm ATV

ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 5.bölümde; Nefes'i kurtaran Tahir, şimdi de Vedat'ın annesinden kopardığı Yiğit'i bulmak için harekete geçer. Sen Anlat Karadeniz son bölümün ardından yayınlanan, Sen Anlat Karadeniz 6.bölüm fragmanında Nefes'in tek umudu yine Tahir'dir. İşte, Sen Anlat Karadeniz 6.bölüm fragmanı

Sen Anlat Karadeniz 6.bölümde neler oldu? Sen Anlat Karadeniz son bölüm ATV
Sen Anlat Karadeniz 6.bölümde neler oldu? Sen Anlat Karadeniz son bölüm ATV
GİRİŞ 01.03.2018 09:18 GÜNCELLEME 01.03.2018 09:18
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Sen Anlat Karadeniz 5.son bölümde; Gürcistan üzerinden Rusya'ya kaçıp özgürlüğüne kavuşacakken, Vedat'ın ellerine düşen Nefes'in çığlıklarını duyan yine Tahir olur. Nefes'le birebir hesaplaşma peşinde olan Vedat, Yiğit'i de annesinden koparıp İstanbul'a gönderir. Tahir ve kardeşleri tam Yiğit'i bulmuşken, Nefes'in evladına kavuşmasıyla gelen mutluluğu kısa sürecektir. Yiğit'i alıkoyan Vedat'ın şimdiki oyunu onu kullanarak Nefes'i kendine çekmektir. Yiğit'ten Tahir ile ilgili bilgiler de alan Vedat duyduklarıyla çılgına dönecektir. Peki, Tahir kendinden çok değer verdiği Yiğit'i annesine geri getirebilecek mi? Son bölüm finalinde Mustafa'nın hamlesi herkesi şaşkına çevirdi. 'Her şeyi senin için yaptım Tahir' diyerek kalbine doğrulttuğu silahın tetiğini çeker. İşte, Sen Anlat Karadeniz 5.bölümün hemen ardından, merakla beklenen Sen Anlat Karadeniz 6.bölüm fragmanı...

Sen Anlat Karadeniz 6.bölüm fragmanı

 

Sen Anlat Karadeniz 6.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Ulaş Tuna Aslantepe, İre Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Osman Sınav imzalı Sen Anlat Karadeniz 6.bölümü ile 28 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

Sen Anlat Karadeniz 5.bölüm izlemek için tıklayınız

Sen Anlat Karadeniz son bölümde neler oldu?

Nefes ve Yiğit'in Rusya'daki özgürlük hayalleri, Vedat'ın onları yakalamasıyla suya düşer. Tahir, Batum'da Nefes'ten gelecek "sağ salim vardık" haberini beklerken, Vedat, Nefes'ten oğlunu da ayırır, Yiğit'i annesinin kollarından koparıp İstanbul'a gönderir. Nefes şimdi yabancı bir memlekette yapayalnız Vedat'ın zalim ellerindedir.

Tahir ise yüzlerce kilometre öteden çok acı bir şekilde Nefes'in her çığlığına tanık olur. Nefes'in Yiğit'i kendisine emanet ettiğini duyar ve Vedat'ın silahından çıkan merminin sesiyle büyük bir karanlığın içine gömülür. Artık hayatının tek bir amacı vardır. Ölü ya da diri, Nefes'i Vedat'ın ellerinden almak ve Yiğit'i kurtarmak.

Karadeniz'de ise, Mustafa kardeşinin hayatı karşılığında kaçırdığı Eyşan'la uğraşırken, Asiye hiç istemediği eltisi Mercan'a bohça götürmek zorunda kalır ve elbette Asiyeliğini yapar. Ancak çok geçmeden gelen bir mesaj, Asiye'nin yüreğinde büyük bir yangını başlatır. Kocası onu başka bir kadınla aldatmaktadır! Asiye tabancasını kaptığı gibi Mustafa'sının peşine düşer.

YORUMLAR 30
  • aleyna zeynep 6 yıl önce Şikayet Et
    cok güzel bi dizi yaa
    Cevapla
  • zehra kzlca 6 yıl önce Şikayet Et
    bence hayatımda gordugum en guzel dızı
    Cevapla
  • burcu biricik 6 yıl önce Şikayet Et
    sen alat karadeniz begendim irem helvacı oglu hayranım
    Cevapla
  • burcu biricik 6 yıl önce Şikayet Et
    nefes ve tahir rolerini iyi yapaktadır
    Cevapla
  • zehra 6 yıl önce Şikayet Et
    hey gidi karadeniz doldi dağ taş yamadi etme gelun sevdaluk edenler yaşamadi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü