Çaldıkları minibüsle su kanalına düştüler

Iğdır'da bir yolcu minibüsünü çaldıktan sonra su kanalına düşen 5 kişi, çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.

Çaldıkları minibüsle su kanalına düştüler
Çaldıkları minibüsle su kanalına düştüler
GİRİŞ 17.01.2014 17:30 GÜNCELLEME 17.01.2014 17:27

Halfeli Beldesinde dolmuşçuluk yapan Erkan Doğruyol, sırasını beklemek için minibüsünü durağa park edip, anahtarı da üzerinde unutarak kahvehaneye gitti.

Bu sırada minibüsün yanına gelen 5 kişi, aracı çalıştırarak bölgeden uzaklaşmaya çalıştı. Emek Mahallesi'ne gelen şüpheliler, minibüsle su kanalına düştü.

Kendi imkanlarıyla araçtan çıkan 5 kişi, minibüsü su kanalından çıkarabilmek için çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Vatandaşların uğraşlarına rağmen, minibüsü su kanalından çıkaramayan şüpheliler, olay yerinden kaçtı.

Durumdan şüphenilen mahalle sakinleri, yetkililerden yardım istedi. Bunun üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgeye gelerek, önlem aldı.

Polis ekipleri, olay yerinden kaçan 5 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Bu arada, minibüsün sahibi Doğruyol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aracını park ettiğinde anahtarı üzerinde unuttuğunu belirterek, "Yolcu almaya gitmek için durağa geldiğimde, minibüsü bulamadım. Polisten yardım istedim. Aracımı 5 kişinin çaldığı tespit edildi. Minibüsümü de su kanalına düşürmüşler. Mahalleli de buradan çıkarmak için yardım etmiş" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!