Dev kurumlarla çalışıyordu! İşadamının feci sonu

TSK gibi büyük kurumlara ürün temin eden işadamı Hasan Ali Şenyürük trafik kazasında hayatını kaybetti.

Dev kurumlarla çalışıyordu! İşadamının feci sonu
Dev kurumlarla çalışıyordu! İşadamının feci sonu
GİRİŞ 27.05.2015 17:38 GÜNCELLEME 27.05.2015 17:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bolu'da fabrikasından çıktıktan sonra kavşaktan D-100 karayoluna girmeye çalışan işadamı Hasan Ali Şenyürük yönetimindeki otomobile, hızla gelen cip çarptı. Hurdaya dönen otomobildeki işadamı Şenyürük yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Kaza saat 14.00 sıralarında D-100 karayolu Bolu Organize Sanayi Bölgesi kavşağında meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Ema Tesisat ve Endüstriyel Cihazlar Sanayi A.Ş.’nin sahibi olan Hasan Ali Şenyürük, yönetimindeki Otomobille kavşaktan D-100 karayoluna çıkmak istedi. Şenyürük’ün otomobiline, bu sırada hızla gelen Osman Küçükçelik yönetimindeki Avusturya plakalı cip çarptı. Cipin önünde yaklaşık 20 metre sürüklediği otomobil hurdaya döndü. İşadamı Hasan Ali Şenyürük kaza yerinde yaşamını yitirirken, cipteki Osman Küçükçelik ile eşi Yaşar Küçükçelik yaralandı. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırılan 2 yaralı tedavi altına alındı.

BÜYÜK KURUMLARA ÜRÜN VERİYORDU

Kazayı duyan Ema Tesisat fabrikasının çalışanları olay yerine koştu. Patronlarının kazada yaşamını yitirdiğini gören işçiler, şoke oldu.


 
Kazada yaşamını yitiren Hasan Ali Şenyürük’ün, Bolu’nun yanı sıra İstanbul’da bulunan fabrikalarında silikon izolasyonlu kablolar, silikon profiller, havalimanı ve helikopter pist aydınlatma elemanları ürettiği, Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Türk Hava Kuvvetleri ve Türk Deniz Kuvvetleri gibi önemli kurumlara ürün temin ettiği öğrenildi.
 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 12
  • adnan 8 yıl önce Şikayet Et
    Sa birşey olmuşsa kader tahakkuk etmiş demektir.bundan sonra bize düşenkadere teslim olmaktır.ecel geldiğizaman ne geri kkalır ne ileri gider.
    Cevapla
  • ölüm 8 yıl önce Şikayet Et
    jeep binmekle,7 serisi binmekle hayatta kalınsay dı abd başkanları hep jeep biner bir an olsun bile altına inmezler hayatta olurlardı
    Cevapla
  • mert mert arkadaşa 8 yıl önce Şikayet Et
    Arabası daha iyi olsaydıda yine vefat edecekti nasıl diyebiliyorsun. Ehli sünnet vel cemaat akidesince gaybı yalnız Allah bilir. Arabası değişse milyon ihtimal var ölürdü ölmezdi biz bilemeyiz Allah bilir.
    Cevapla
  • mert mert 8 yıl önce Şikayet Et
    sen dinini düzgün ögrenseydin ve dersine calissaydin bana böyle cevap yazmazdin. bak iste bu mutlak kader degil. degistirebilirsin. hadi al eline bir kitapta OKU ve kaderini degistir.
    Cevapla
  • mert mert 8 yıl önce Şikayet Et
    sen aslinda diger arkadasin söyledigni elestirmen lazimdi kardes. ne demek arabasini degistirseydi belki ölmezdi ?!? ALLAH'a karismis olmuyormu ??! ama benim söyledigim zaten olmus. yani adam zaten ölmüs. burda gaibi bilmek veya bimemek diye bir mesele kalmadiki zaten. ALLAH bize gösterdi sonucu. aslinda diger arkadasin yaptigi sirke girmiyormu kardes ? sen bunu sorgula aslinda !!
    Cevapla
  • Gokhan 8 yıl önce Şikayet Et
    İs adami dio bindigi arabaya bak enteresan... Bende jeep onun sandim
    Cevapla
  • ua-izmir 8 yıl önce Şikayet Et
    malda yalan mülkte yalan...gel bu dünyada biraz sende oyalan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak