Kastamonu'da iki araç çarpıştı: 2 ölü 4 yaralı

Karabük'ten Kastamonu'ya gezmeye giden üniversite öğrencilerinin içinde bulunduğu otomobil, dönüşte başka bir otomobille çarpıştı.

Kastamonu'da iki araç çarpıştı: 2 ölü 4 yaralı
Kastamonu'da iki araç çarpıştı: 2 ölü 4 yaralı
GİRİŞ 11.06.2015 01:24 GÜNCELLEME 11.06.2015 18:36

Kazada 2 üniversite öğrencisi ile 12 yaşındaki çocuk öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Kastamonu-Karabük yolunun Araç İlçesi yakınında meydana geldi. Karabük Üniversitesi'nde öğrenim gören Karabüklü 22 yaşındaki Sinan Gezer, kardeşi 12 yaşındaki Serhat Gezer ile üniversiteden 3 arkadaşını da alarak dün sabah gezmek için Kastamonu'ya gitti. Dönüşte Sinan Gezer'in kullandığı 78 BG 169 plakalı otomobil, karşıdan gelen 58 yaşındaki Mehmet Özdemir yönetimindeki 78 AS 606 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

İki otomobilin de hurdaya döndüğü kazada Sinan Gezer ile kardeşi Serhat Gezer, arkadaşları 23 yaşındaki Mevlüt Ekinci, aynı yaştaki Muhammed Derya ve Ezel Hurrumelili ile diğer aracın sürücüsü Mehmet Özdemir yaralandı. Araç Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Muhammet Derya, hayatını kaybetti. Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan Mevlüt Ekinci ve Serhat Gezer de sabaha karşı hayatlarını kaybetti. Diğer 3 yaralının hastanelerde tedavileri sürüyor. Kazada ölen Muhammet Derya ve Mevlüt Ekinci'nin, Karabük Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümü öğrencisi olduğu öğrenildi. Hastane morgunda otopsileri süren öğrencilerden Mevlüt Ekinci'nin Şanlıurfa, Muhammet Derya'nın da Denizli'ye gönderilerek toprağa verileceği belirtildi.

KAYNAK: AA, DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı