FSM'deki akıl almaz kazanın yeni görüntüleri

İstanbul’da seyir halindeki araçta başına taş gelerek ölüme neden olan trafik kazasının yeni güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı.

GİRİŞ 16.01.2016 12:09 GÜNCELLEME 16.01.2016 12:10
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Aşırı süratli olduğu gözlenen sürücünün, önce emniyet şeridini ihlal ettiği, ardından da sol şeride ani geçiş yaparak kazaya sebebiyet verdiği gözlendi.

Kazanın ardından fırlayan taşın, karşı şeritte seyir halindeki aracın içerisine düşme anı net bir şekilde görülüyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde 10 Ocak Pazar günü öğle saatlerinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında, yol ortasındaki beton bariyerden kopan taş parçası savrularak bir arabanın ön camından içeri girmiş, kazada yolcu koltuğunda oturan 40 yaşındaki Fizyoterapist Hülya Erşah Gencer hayatını kaybetmişti.

Kazanın ardından ölüme neden olan sürücü gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemede savcılıkça serbest bırakılmıştı.

Görüntülerde kaza anı saniye saniye yer alıyor. Taşı fırlatan aracın, aşırı hızlı olduğu ve emniyet şeridinden hızla sol şeride geçerek, bariyerlere çarpıp takla attığı görülüyor.

Takla atan aracın refüjden koparttığı taşların, karşı yönde seyir halinde olan Hülya Erşah'ın içerisinde bulunduğu otomobilin camına çarptığı görülüyor. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • tpolat 8 yıl önce Şikayet Et
    ecelın nasıl geldığı belli olmuyor allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • omar 8 yıl önce Şikayet Et
    ve mutlu son mahkeme serbest bırakdı..artık yeni hız denemelerinde bu arkadaşı yollarda tekrar görürüz demekki istenilen ölü sayısına henüz ulaşamamış..adalete bak...
    Cevapla
  • huzurislamda 8 yıl önce Şikayet Et
    taksirli adam öldürme yani kaza bu adı üstünde.Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede malesef adalet ölmüş %100 kusurlu 1 kişi öldürmüş adamı serbest bırakıyorlar bu ülke böyle adaletsizklikle düze çıkarmı kesinlikle hayır!
    Cevapla
  • hemso-70 8 yıl önce Şikayet Et
    ya memlekette adalet nasil isliyor anlamiyorum bu resmen cinayet,adalet ise hep suculari kolluyor,ALLAH askina suclu olani affetmeyin yoksa boyle kazalarin oune gecilmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber