Dükkana çarpan otomobil takla attı!

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde karşı yönden gelen aracın sıkıştırdığı otomobil önce ağaca, ardından da bir dükkanın girişine çarptıktan sonra takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Dükkana çarpan otomobil takla attı!
Dükkana çarpan otomobil takla attı!
GİRİŞ 11.06.2012 16:58 GÜNCELLEME 11.06.2012 16:58

Adapazarı ilçesi Turan Caddesi üzerinde meydana gelen kazada; Patates Hali mevkiinden Yorgalar istikametine gitmekte olan Amaç Vural (21) idaresindeki 06 HLL 86 plakalı otomobil, karşı yönden gelen başka bir aracın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetinin kaybolması ile yolda savrulmaya başladı. Otomobil ilk önce yol kenarında bulunan bir ağaca; ardından da bir iş yerinin kapısına çarparak takla attı.

Kaza sonrası sürücü Amaç Vural ve araçta bulunan Cafer Duman (18) sıkıştıkları yerden vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Kaza esnasında otomobilde bulunan Sezer Demirbilek (17) ise, otomobilden kendini dışarı atarak kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.

Takla atan otomobilin LPG'li olmasından dolayı itfaiye ekipleri kaza yeri çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken; yapılan kontrollerde araçtan bir LPG sızıntısı olmadığı anlaşıldı.

Kazada yaralanan 3 genç, olay yerine gelen ambulanslar ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak