Dikkatsiz sürücüler MOBESE'de

Antalya'nın en işlek caddelerde meydana gelen trafik kazalarının birçoğunun dikkatsizlikten kaynaklandığı MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerle gözler önüne serildi.

GİRİŞ 25.12.2012 12:00 GÜNCELLEME 25.12.2012 12:13

Kentin çeşitli noktalarında meydana gelen kazaların çoğunluğunun kırmızı ışık ihlalinden kaynaklandığı ve yağışlı havada sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin de kazalara neden olduğu gözlendi.MOBESE kameralarına yansıyan bir kazada, araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak girdiği kavşakta kaldırıma çarparak durabildi. Aracın kaldırımda bekleyen yayalara çarpmaması ise derin bir nefes aldırdı.

Bir başka kaza ise kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana geldi. Kırmızı ışığa uymayan bir araç hızla gelerek, kavşakta geçmekte olan bir araca çarptı. Akşam saatlerinde meydana gelen bir kazada ise hızla savrularak gelen araç orta refüje çıktıktan sonra yola girdi. Kontrolden çıkan araç, şans eseri bir başka araca çarpmadan durdu.Yine kentin işlek caddelerinden birinde hızla gelen bir araç, sağa dönmek isterken sinyalizsayona çarparak yan yattı. Bir başka kazada ise ışık ihlali yüzünden bir araç motosiklete çarptı. Motosiklet çarpmanın etkisi ile parçalanırken, sürücü ise hızla yere düştü.

Yağışlı havada trafiğin yoğun olduğu saatte köprülü kavşakta seyreden bir araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu döndükten sonra durabildi. Yağışlı havada meydana gelen bir başka kazada ise bir motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedip önce önündeki araca çarptı, sonra da otobüsün altına girdi.Akşam saatlerinde yağışlı havada tramvay yolunda seyreden bir motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince hızla yola düştü.Kentin işlek caddelerinden birinde ise yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarpamak için fren yapan bir araca, arkadan gelen bir başka araç çarptı. Şaşkına dönen yaya ise kendini kaldırıma zor attı.

MOBESE kameralarına yansıyan bir başka kazada ise, bir ticari araç, sağ tarafından gitmekte olan motosikleti fark etmeyerek sağa dönmek isterken motosiklete çarptı.Akşam saatlerinde yağışlı havada meydana gelen bir başka kazada ise sürücünün kontrolünü kaybettiği araç, olduğu yerde döndükten sonra kaldırama çarparak durabildi.MOBESE kameralarının kaydettiği kazalardan birinde ise, çift şeritli yolda kontrolden çıkan bir araç orta refüje çıktıktan sonra karşı yönde seyretmekte olan bir kamyona çarparak durabildi. Yine yağışlı havada meydana gelen kazada da bir minübüs önde gitmekte olan bir motosiklete çarptı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti