Kamyonetin çarptığı liseli öldü

Bursa'da, okula giderken ehliyetsiz bir sürücünün kullandığı kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralanan lise öğrencisi, tedavi gördüğü hastanede öldü. Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Kamyonetin çarptığı liseli öldü
Kamyonetin çarptığı liseli öldü
GİRİŞ 11.01.2013 15:08 GÜNCELLEME 11.01.2013 15:08

Alınan bilgiye göre, 7 Ocak'ta okula gitmek için evden ayrılan Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencisi Merve Öztürk'e (16), merkez Yıldırım ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Vişne Caddesi'nde yolun karşısına geçmek istediği sırada, ehliyeti olmadığı belirtilen Emrah E'nin (23) kullandığı 16 CAH 47 plakalı kamyonet çarptı.

Ağır yaralanan Öztürk, Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yoğun bakım servisinde yaşam savaşı veren lise öğrencisi, müdahalelere rağmen dün sabah hayatını kaybetti. Öztürk'ün cenazesi, kılınan namazın ardından Hamitler Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Baba Sunay Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, kanun nezdinde ne gerekiyorsa yapılması gerektiğini belirterek, ''Bizim canımız yandı. Başkalarının çocuklarının canı yanmasın. Ben lise 2'ye giden 16 yaşındaki evladımı toprağa verdim. Acım çok büyük. Bu yolu bu hale getirenlerden, belediyeden, belediye başkanından, şoförden, araç sahibinden, hepsinden şikayetçiyim. Bu işin arkasını bırakmayacağım'' dedi.

Trafik raporuna göre, aracın 50 kilometre hızla gittiğini ifade eden Öztürk, ''Ben de araç kullanıyorum. 50 kilometre hızla giden aracın çarpmasıyla o çocuk o kadar zarar görmez. Çocuğa vurduktan sonra başka bir araca da çarpıyor, ondan sonra durabiliyor. Eğer raporu tutan trafik polisinin bir ihmali varsa, ondan da şikayetçi olacağım'' diye konuştu.

Öte yandan kaza anı, olay yerindeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

AA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı