14 güvenlik görevlisi Tarkan için seferber oldu

İzmir'de konser veren Megastar Tarkan için 14 güvenlik görevlisi seferber oldu. Kaldığı otelden dört bir yanını çeviren korumalar eşliğinde çıkan Tarkan, son sürat limuzine bindi.

14 güvenlik görevlisi Tarkan için seferber oldu
14 güvenlik görevlisi Tarkan için seferber oldu
GİRİŞ 25.09.2013 17:20 GÜNCELLEME 25.09.2013 17:20

Megastar Tarkan, geçtiğimiz haftalarda İzmir Seferihisar'da konser verdi. Ünlü şarkıcı, konser öncesi konakladığı otelden ayrılırken ilginç görüntüler ortaya çıktı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı otelde; Tarkan asansörden inip otelin kapısına kadar getirilen araca bindi. Bu sırada Megastar'a hem otelin güvenlik görevlileri, hem de özel korumaları eşlik etti.

KORUMALARIN ARASINDA KAYBOLDU

O sırada otelin lobisinin boşaltıldığı da görüldü. Toplam 14 görevli, Tarkan için seferber olurken; şarkıcıdan önce kapıdan beş kişi çıktı. Tarkan'ı aralarına alan beş kişi de arkadan geldi. Şarkıcı, aracına doğru yönelirken dört kişilik güvenlik görevlileri de arkasını korudu. Megastar etrafındaki korumalardan görünmüyordu. Otelin önünde ise az sayıda Tarkan hayranı vardı. Ardından Megastar, kendisi için kiralanan limuzine bindi. Korumalar, limuzinin etrafını sardı ve araç hareket edene kadar bekledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak