Dünyaca ünlü yıldız Müslüman mı oluyor?

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna Kur'an-ı Kerim'i araştırdığını ve üzerinde çalıştığını açıkladı. Madonna, Müslüman kız çocukları için okul inşa ettirdiğini de belirtti.

Dünyaca ünlü yıldız Müslüman mı oluyor?
Dünyaca ünlü yıldız Müslüman mı oluyor?
GİRİŞ 08.10.2013 06:25 GÜNCELLEME 08.10.2013 06:27
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Katoliklikten Yahudiliğin mistik bir öğretisi olan Kabala'ya geçiş yapan Madonna (55), şimdi de Kuran'ı Kerim'e merak saldı.

Müslüman sevgilisi Brahim Zaibat'tan İslamiyet'le ilgili bilgi almaya başladı.

Madonna, "Ben bütün kutsal kitapları öğrenmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Müslüman ülkelerdeki kızlar için okullar kuracağım ve Kuran'ı Kerim okuyorum" dedi.

YORUMLAR 9
  • Ercan Günerden 10 yıl önce Şikayet Et
    Diyelim Müslüman Oldu Sonra Ne Olacak. tamam dünya ahret bacımız olacak ona laf yok ama sağını solunu açıp saçıp öyle sahne hayatına devam edecekse, yaghşi meşrepten olacaksa, o zaman olmasın, sempati duysun çok daha hayırlı derim...
    Cevapla
  • Zekeriya B 10 yıl önce Şikayet Et
    Dikkatli olmak gerekir.... Allah in yolunu bulmak isteyene Allah elbet her zaman kolaylik gösterir. Yine de böyle zenginlerin yaptiklari her isi dikkkatli bir bicimde takib etmek gerekiyor. Ben cok insan uydum okul yaptiriyor ama yanlislari ögretmek icin. Insanlara hurafelikden baska bir sey anlatmazlar. Bu ve bunun gibiler yillardir zenginlerin kurdugu bir tarikata üyedirler. Madonnayi tam olarak bilmemekle beraber, cogu sanatcilar buralara üyeler ve kazanclarinin büyük bir bölümünnü de bu kuruluslara veriyorlar. Alllah dan dilerim ki, milyonlari etkileyen gecmisi pisliklerler bile dolu olsa bunun gibler müslüman olsunlar. Allah dogru yoldan bizleri hic bir zaman ayirmasin. Selam ve dua ile
    Cevapla
  • CENGAVER 10 yıl önce Şikayet Et
    KİMLİĞİNDE MÜSLÜMAN YAZAN NİCE MÜŞRİK VE MÜNAFIKLAR VAR !. Karşıda Gavur olarak gördüğümüz nice İmanı sağlam insanlar var fakat bunlara dinimizi iyi anlatamamışız ! oysa en büyük tehlike bizim kendi içimizde İlahlaştırdığımız nice yoldan çıkmış dünya düşkünü sapıklar var, onlar hepsinden daha tehlikelidir, Onlar Ok un yaydan çıktığı gibi dinden çıkmışlardır ve kendilerini dosdoğru bir yol üzere sanırlar fakat çokları bunu bilmezler, Onlar inandık derler fakat müşrik hayatı yaşarlar, onların yaptıkları tüm ameller boşa gitmiştir
    Cevapla
  • adam turk 10 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE BU YÜZDEN TERRÖRİZÖM VE İSLAM ADINA ÖLDÜRMEK YANLIŞ. İNŞALLAH MADONNA müslüman olur, allah hidayet versin, ama katolik hıristiyan budist veya başka dinden mezhepten olduğu için öldürülseydi iyi mi olurdu? ayrıca her insanın imana gelme hakkı ihtimali ve zamanı olabilir, girmese bile sonuçta allahın kulu..
    Cevapla
  • furkan demir 10 yıl önce Şikayet Et
    Kızlara okul.... Vallahi başımızda Müslüman geçinenler bile karma okuldan başka bir şey yapmadı. Elin gavuru çıkıp kızlar için okul yapıyor. Ne denir bu duruma? Helal olsun. İnş Müslüman olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı