Türkan Şoray gözyaşlarına boğuldu

Sinema sanatçısı Türkan Şoray, Eskişehir'de hayranlarıyla buluştu. Şoray hayranlarının sevgisi karşısında duygulu anlar yaşadı.

Türkan Şoray gözyaşlarına boğuldu
Türkan Şoray gözyaşlarına boğuldu
GİRİŞ 29.08.2014 14:09 GÜNCELLEME 29.08.2014 17:15

Sinemanın sultanı Türkan Şoray, Odunpazarı Belediyesi tarafından "Sokağa Çıkın Sinema Geliyooor!" sloganıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Eskişehir'de hayranlarıyla bir araya geldi.

Şoray, Porsuk Bulvarı Adalar Mevkisi'nde gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada hayranlarının yoğun ilgisi karşısında duyduğu mutluluğu dile getirerek, gözyaşlarını tutamadı.

"Sizi seviyorum. Kalbiniz kalbimde, bunu bana yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum" diyen Şoray, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a da teşekkür etti.

BU ALLAH'IN BANA VERDİĞİ BİR AYRICALIK

Bir hayranının "çok güzelsiniz" diye seslenmesi üzerine, Şoray, "Siz beni güzelleştiriyorsunuz, siz beni hayata bağlıyorsunuz. Böyle sizlerle beraber olduğum zaman kendimi daha genç, daha enerjik, hayata bağlanmış hissediyorum. Bunu Dünya'da Allah'ın bana verdiği bir ayrıcalık olarak kabul ediyorum. Çok güzel bir duygu bu. Hepinizin sevgisi benim yüreğimde ölene kadar yaşayacak" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...