Tamer Karadağlı'dan şok sözler! "Dilini ensenden söküp alırım"

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı takipçisinin küfürlü yorumuna cevabı sert oldu.

Tamer Karadağlı'dan şok sözler! "Dilini ensenden söküp alırım"
Tamer Karadağlı'dan şok sözler! "Dilini ensenden söküp alırım"
GİRİŞ 13.12.2017 09:05 GÜNCELLEME 13.12.2017 10:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Motor tutkusuyla bilinen ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, motosikleti önünde çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Paylaşıma gelen küfürlü yoruma ise Karadağlı’nın yanıtı çok sert oldu. Oyuncunun takipçileri, paylaşıma övgü dolu yorumlar yazarken, bir takipçisinin yorumu Taşfırın’ı çileden çıkardı.

“A… Bİ AKILLANMADIN”

Genç takipçilerinden biri, Karadağlı’ya 2014 yılında geçirdiği motor kazasını hatırlatıp, “A… bi akıllanmadın. Daha geçen yıllarda motordan düştün.” yorumunu yaptı.

“SENİN DİLİNİ ENSENDEN SÖKÜP ALIRIM”

Küfür kısaltmalı yoruma Tamer Karadağlı’nın cevabı çok sert oldu. Karadağlı, genç takipçisine “Senin o küfreden dilini ensenden söküp alırım! Sen mi bana akıl vereceksin” yanıtını verdi.

tamer-karadağlı-küfür

TAMER O GENCİ AFFETTİ

Oyuncu Tamer Karadağlı, sert bir çıkış yaptığı takipçisinin kendisinden özür dilediğini sosyal medya hesabından duyurarak şu ifadelere yer verdi: “Küfürlü yorum yazan genç arkadaş özelden yazıp özür diledi bende gençliğine verip kendisini affettim problem kalmadı. Herkes yorum yapabilir eleştiri yapabilir ama saygı çerçevesi içerisinde küfür ve hakarete ne olursa olsun izin vermem.”

YORUMLAR 8
  • 1905 6 yıl önce Şikayet Et
    küfür ederek mi Ada'm yerine koyuyor
    Cevapla
  • kırık kalp 6 yıl önce Şikayet Et
    adam da haklı onu adam yerine koyup takip ediyoruz film lerinin izliyoruz onun karşı lığı millet tin dilini koparmak vay arkadaş iyiki düna bu karar deyişti yoksa bunların gerçek yüzlerini göremezdik
    Cevapla
  • 1905 6 yıl önce Şikayet Et
    İsteyen istediği paylaşımsa buluna bilir belli çizgiler için de bu hiç kimseye hakaret Hakkı vermez ne paylaş ne uğraş yorumu çok saçma
    Cevapla
  • tarafsiz yorum 6 yıl önce Şikayet Et
    küfüre hayır
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Tamer Karadağlı'nın Da Dediği Gibi Eleştiri Olabilir Görüş Belirtilebilir De Küfür Nedir ? Kaldı Ki Özür Dilenince Affetmiş. Bence Doğru Hareket. Y
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!