Bozkırın Tezenesi yoğun bakımda

İzmir'deki özel bir hastanenin onkoloji servisinde bir süredir bilinci kapalı bir şekilde tedavi altında olan Neşet Ertaş yoğun bakıma alındı.

Bozkırın Tezenesi yoğun bakımda
Bozkırın Tezenesi yoğun bakımda
GİRİŞ 24.09.2012 09:15 GÜNCELLEME 25.09.2012 10:00
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İzmir'de önceki hafta hastaneye kaldırılan Türk Halk Müziği bestecisi, söz yazarı ve yorumcusu Neşet Ertaş'ın, ''primer hastalığı nedeniyle durumunun biraz daha ağırlaşması yüzünden yoğun bakım servisine kaldırıldığı'' bildirildi.

Medical Park İzmir Hastanesi Başhekimliği'nden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Geçtiğimiz haftadan bu yana hastanemizde tedavisi sürmekte olan değerli sanatçımız Neşet Ertaş, primer hastalığı nedeniyle durumunun biraz daha ağırlaşması yüzünden yoğun bakım servisine kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Türk Halk Müziği'ne eşsiz katkıları ile kamuoyuna mal olan sanatçımızın tıbbi durumundaki değişikliği hastanemiz başhekimliği olarak resmi bir bülten ile paylaşacağımızı bildirir, saygılar sunarız.''

İşte Usta'nın unutulmaz türküleri;

YORUMLAR 15
  • Abdullah Çetin 11 yıl önce Şikayet Et
    ...... neşet ertaş; bozkırın hüznüdür. harman yerinde tatlı bir meltemdir. fakirin fukaranın can dostudur. neşet ertaş, kırşehir'dir, türkiye'dir.
    Cevapla
  • darbeleredurde 11 yıl önce Şikayet Et
    usta . ALLAH acil şifalar versin..
    Cevapla
  • kemal sezer 11 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun . herşey gibi seni kaybetttiğimizde değerini anlaycağız ama olsun yinede sevenlerinin seni takip etmesi güzel .rabbim şifa ihsan etsin ..amin
    Cevapla
  • Erol Karagüven 11 yıl önce Şikayet Et
    acil şifalar. acil şifalar neşet baba
    Cevapla
  • osman lı 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH şifasını versin, ama...!. bence bu kadar kederlenecek bir durum yok. ALLAH şifa versin ama gerek türkiyede gerekse dünyada bu kadar sıkıntı varken yaşını yaşamış hayatının son demlerini yaşayan biri için bu kadar dertlenmek bence yersiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı