Resimli Öğretmenler günü mesajları (2016) En özel anlamlı mesajlar

2016'nın en güzel, en anlamlı en içten ve en samimi resimli 24 Kasım öğretmenler günü mesajları detayında... Size en özel resimli öğretmenler günü mesajını bu sayfada bulabilirsiniz

Resimli Öğretmenler günü mesajları (2016) En özel anlamlı mesajlar
Resimli Öğretmenler günü mesajları (2016) En özel anlamlı mesajlar
GİRİŞ 24.11.2016 11:58 GÜNCELLEME 24.11.2016 11:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

24 Kasım resimli öğretmenler günü mesajlarını sizler için derledik. En anlamlı ve resimli öğretmenler günü kutlama mesajlarını sevdiğiniz öğretmenlerle paylaşabilirsiniz. Öğrenciler ve öğretmenler için en özel günlerden biri olan öğretmenler gününde resimli öğretmenler günü mesajları günün en çok arananları listesine girdi. Sizde 2016 resimli öğretmenler günü mesajlarını gönderebilirsiniz. İşte en yeni en anlamlı ve en güzel 24 kasım mesajları

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI NEREDEN GÖNDERİLİR?

Öğretmenler günü mesajlarını sevdiğiniz öğretmenlere göndermek için birkaç yöntem kullanabilirsiniz. Bunların başında kuşkusuz kısa mesaj yani SMS'ler geliyor. Bunun dışında Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr ya da WhatsApp uygulaması üzerinden gönderebilirsiniz. 

RESİMLİ ÖĞRETMENELER GÜNÜ MESAJLARI

ogretmenler-resimli-mesajları

öğretmenler-günü-resimli-mesajları

öğretmenler-günü-mesajları

24-kasım-öğretmenler-günü-mesajları

resimli-ogretmenler-günü-mesajları

öğretmenler-günü-mesaj-8465

ogretmenler-günü-mesaj-5465

resimli-ogretmenler-günü-65465

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI

Öğretmen demek eli öpülesi insan demek ellerinizden öper öğretmenler gününüzü kutlarım.

Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Ögretmenler Gününüz kutlu olsun!

Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek analarla öğretmenlerin elindedir. Eğitim demek, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine kadar geliştirmek demektir. Ögretmenler Gününüz kutlu olsun!

Sen bir tek kanatlı bilgi meleğisin. Ögretmenler Gününüz kutlu olsun!Öğretmen, bir bahçıvandır. En güzel gülleri o yetiştirir. Hiç yorulmadan, bıkmadan, usanmadan bahçesindeki güllere su verir ve onların bakımını titizlikle yapar. Ögretmenler Gününüz kutlu olsun!

Öğretmenler, altın kanatlı kelebeklerdir. Çiçeklerin arasından hiç yorulmadan, devamlı uçarlar. Çiçeklerine toz kondurmamaya çalışırlar. Ögretmenler Gününüz kutlu olsun!
Başarım da sen varsın …kalbim ismini ansın. Saygılar senin olsun… sevgili öğretmenim. Ögretmenler Gününüz kutlu olsun!

Vatanın dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi layıkıyla yerine getiren bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, başarılarının devamını dilerim. Ögretmenler Gününüz kutlu olsun!

Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Ögretmenler Gününüz kutlu olsun!

O sımsıcak sevgin her şeye değer öğretmenim hele o şefkatli bakışların içimi ısıtır öğretmenim sensin benim en iyi öğretmenim. Ögretmenler Gününüz kutlu olsun!

Öğretmenler gününün çıkış hikayesi nedir?

Türkiye’de kutlanan öğretmenler günü ile dünyanın kutladığı gün farklı tarihlerdedir. Pek çok ülkede 1994’ten beri her yıl 5 Ekim günü UNESCO tavsiyesiyle Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. 5 Ekim günü, 1966 yılında Paris’te gerçekleşen “Öğretmenlerin Statüsü Hükümetlerarası Özel Konferansı”’nın sona erip UNESCO temsilcileri ile ILO tarafından “Öğretmenlerin Statüsü Tavsiyesi”’ni oybirliği ile kabul edilişinin yıldönümüdür.

24 Kasım 1928, devletin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün “Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği”ni kabul ettiği gündür. Bakanlar Kurulu, Mustafa Kemal Atatürk’e “Millet Mektepleri Başöğretmenliği” sanını 11 Kasım 1928’de yaptığı toplantıda vermiş ve bu san, 24 Kasım’da Millet Mektepleri Talimatnamesi’nin yayınlanması ile resmileşmişti.Türkiye’de her yıl 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak kutlanır. Bu, 1981 yılında başlamış bir uygulamadır.

Atatürk’ün 100. doğum yıl dönümü olan 1981 yılında, onun “başöğretmen” oluşunun yıldönümlerinde ülke çapında Öğretmenler Günü kutlanmasına karar verildi. Öğretmenler Günü ile ilgili kutlamalar, 26 Kasım 1992’de Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren Öğretmenler Günü Kutlama Yönetmeliği çerçevesinde gerçekleşir

YORUMLAR 2
  • CANSU ELIF 7 yıl önce Şikayet Et
    seni seviyorum
    Cevapla
  • Cansu Elif 7 yıl önce Şikayet Et
    ogretmenim seni cok seviyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim