Bebeği dünyaya gelince işten ayrıldı! Aklına gelen fikirle milyoner oldu...

İngiltere'de yaşayan Victoria Molyneux bebeğinin dünyaya gelmesinin ardından onunla iyi bir şekilde ilgilenmek için işinden istifa etmeye karar verdi. Doğumdan sonra aklına gelen bir fikir ile milyoner oldu. Bebeğinin yatak odasında şirket kuran Victoria, kısa sürede şirket cirosunu 7 milyon sterline ulaştırdı. İşte o ilginç başarı hikayesi...

Bebeği dünyaya gelince işten ayrıldı! Aklına gelen fikirle milyoner oldu...
Bebeği dünyaya gelince işten ayrıldı! Aklına gelen fikirle milyoner oldu...
GİRİŞ 03.04.2018 09:26 GÜNCELLEME 03.04.2018 09:26

Bebeği Isabella'nın doğumunun ardından işini bırakarak çocuğuyla daha iyi bir şekilde ilgilenmek isteyen Victoria Molyneux, kendi mesleğinden de kopmayı istemeyince dünyanın ilgisini çekmeyi başaracağı bir duruma imza attı. 

Victoria Molyneux isimli İngiliz kadın, doğum yaptıktan sonra çocuğuna bakabilmek için işten ayrıldı. Ancak çocuğuna iyi bir gelecek hazırlayabilmek için boş durmayı da aklından bile geçirmedi. Çocuğunun uyuduğu yatak odasından bir şirket kurmaya karar verdi.

Şu anda milyon dolarlık bir kapasiteye erişen 'What That Trend' işte böylece, çocuğunun yatak odasında kurulmuş oldu. 28 yaşındaki genç anne, Facebook hesabı açarak tasarladığı giysileri takipçileriyle paylaşmaya başladı. Ancak daha önce bu meslekte hiçbir tecrübesi olmayan kadın zorlanıyordu.

şirket

İşi kurduğunda haftada 'onlarca' sipariş hedefi koyduğunu belirten kadın günde 1000 kadar sipariş alıyor. Facebook'ta kurduğu işin beklenmedik bir şekilde fazla sipariş bulunması nedeniyle genç anne şirketi 'yatak odasının' dışına taşıma kararı aldı. Genç annenin kurduğu şirketin cirosu geçen sene 7 milyon sterline ulaştı.

Şirketin, sosyal medyada ulaşabildiği 2 milyon kişi bulunuyor. Genç anne şimdi İngiltere'nin en ünlü giyim firmaları ile temas halinde.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!