Zuhal Topal'la Sofrada ekran serüveni sonlanacak mı? Acun Ilıcalı...

Medya patronu Acun Ilıcalı tarafından, Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği Zuhal Topal'la Sofrada isimli yemek programına dava açıldı. Açılan bu davanın gerekçesi olarak ise Acun Ilıcalı, Zuhal Topal'la Sofrada programının TV8'de ekrana gelen Yemekteyiz adlı programının taklidi olduğunu belirterek harekete geçti.

Zuhal Topal'la Sofrada ekran serüveni sonlanacak mı? Acun Ilıcalı...
Zuhal Topal'la Sofrada ekran serüveni sonlanacak mı? Acun Ilıcalı...
GİRİŞ 18.10.2018 14:41 GÜNCELLEME 18.10.2018 14:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TV8 kanalının sahibi ve yapımcı Acun Ilıcalı, kendi kanalında ekrana taşınan ''Yemekteyiz'' isimli yemek programının taklidinin farklı bir kanalda daha yayınlanmasına karşı çıkarak dava açma kararı aldı. Medya patronu Acun Ilıcalı, sosyal medya platformu aracılığıyla Fox TV'de ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada programının içeriklerinin benzer olması nedeniyle dava açılacağını vurgulayarak ve Fox Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner’e mesajlar vererek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fox TV Genel Müdürü Aslı Çini ise Acun Ilıcalı'nın öne sürdüğü bu format iddiası karşısında, Zuhal Topal'ın sunuculuğu eşliğinde Fox TV'de ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la adlı programın içeriklerin aynı olmadığını belirtince, açılan davanın sonuçlanması için Yemekteyiz programının format sahibi İngiliz şirketlerine hava edildiğinin bilgisine ulaşıldı. Konuya ilişkin İngiliz hukukçuları tarafından nihai karar verilmesi bekleniyor.

Fatih Portakal sağlık durumunu açıkladı! Neden hastaneye kaldırıldı?

 

 

ACUN ILICALI'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR...

Acun Ilıcalı, TV8’deki ‘Yemekteyiz’ programı ile Fox TV’deki ‘Zuhal Topal’la Sofrada’ programının formatların aynı ve birbiriyle benzer olduğu gerekçesiyle dava açılacağını Twitter hesabı üzerinden şu sözlerle ifade etti:

“Üzülerek söylemek isterim ki, Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada, Yemekteyiz’in açıkça taklididir. Dünyanın en büyük format şirketlerinden ITV de ülkemizde yaşanan bu olaya anlam veremeyerek, bu emek ve fikir hırsızlığına dava açmaya hazırlanıyor.

Fox Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner’in bu yanlışlığa acil son vermesini bekliyoruz. Formatçıların emeğinin karşılığını ödeyen yapımcı ve kanalları da bu haksızlığa karşı duyarlı olmaya davet ediyoruz.”

acun ılıcalı

YORUMLAR 3
  • ayse 4 yıl önce Şikayet Et
    Zuhal topal gidince seda sayanimi seyretceklermis yaniliyorsun acun ilica
    Cevapla
  • cahit57 5 yıl önce Şikayet Et
    Vay arkadaş dizilerden başka bişey uretemiyor muyuz biz? Yemekteyiz yabancı şirketlerin formatı vay be!
    Cevapla
  • Duyarlı Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkası yapınca nasıl oluyor muş?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar