Kürt rock sanatçısı Xalo ölü bulundu

Kanserle mücadele eden Kürt rock sanatçısı Xalo (Süleyman Karadeniz) Hamburg'daki evinde ölü bulundu. Yapılan ilk inceleme sonucu intinar ettiği belirtilen Xalo'nun en ünlü parçalarından biri Tune bum (yok idim) adını taşıyordu.

GİRİŞ 21.02.2010 08:53 GÜNCELLEME 21.02.2010 08:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Almanya'nın Hamburg kentindeki evinde dün akşam ölü bulunan Kürt rock sanatçısı Xalo adıyla tanınan Süleyman Karadeniz'in yapılan ilk inceleme sonucu intihar ettiğinin sanıldığı belirtildi.

Kürtçe yayın yapan sitelerde yer alan haberlere göre, sanatçının neden intihar ettiğine dair bilgi yok ancak kanserle mücadele eden sanatçının uzun süredir bunalımda olduğu belirtildi.

Xalo'nun en ünlü parçalarından biri Tune bum (yok idim) adını taşıyordu. Bu parçanın söz yazarı Fatih Kısaparmak idi. (İzlemek için tıklayın)

(Haber 7)

YORUMLAR 2
  • meltem 14 yıl önce Şikayet Et
    xalo SEN BENİM HERŞEYİMSİN.... ÖLMEDİ O!! kanımızın her damlasına ve her hücresine beynimizin adını yazdık tertemiz bir gömlek giyer gibi kim bilir ne türküler söyleyeceğiz!!! bu ölümü duyduğumda bende ölmek istedim ama ölümüne inanmadım ben onun gibi bir insan tanımadım eşi yok!!! o ne kadar hüzünlü üzüntülü olsada kimsenin üzülmesine dayanamazdı ve fedakarlık ederdi!! beraber gittiğimiz bi cafede mikrafonu bırakdı ahmet kayanın parçasını bir okudu o konuşan insanlar ayağı kalkıp hiç durmadan alkışladılar seni unutamam seni seviyorum
    Cevapla
  • erdem can 14 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet etsin. Bu ülkenin zenginliklerinden idi. çok iyi bir sesi vardı. Allah rahmet etsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı