Kürkü için canlı canlı yüzülüyorlar

Bu görüntüler kanınızı donduracak.. Bir kaç zengin kadının çevresine hava atması için kaliteli kürk üretmek adına işlenen insanlık dışı manzaralar insanın kanını donduruyor:

Kürkü için canlı canlı yüzülüyorlar
Kürkü için canlı canlı yüzülüyorlar
GİRİŞ 06.06.2005 13:35 GÜNCELLEME 06.06.2005 13:35

Öncelikle belirtelim ki bu haberde yer alan görüntüler sergilenen vahşetin kısa bir bölümüdür, diri diri yüzülme sahneleri ve kanlı işkence bölümleri özellikle yayınlanmamıştır. Ama zaten göreceğiniz vahşet göremediğiniz vahşetin boyutları konusunda size yeterli ipucunu vermektedir.


Zengin insanlar tarafından yoğun rabet gören kürkler için yaban hayvanları akıl almaz işkenceler görüyor. Hayvan tacirleri kürklerin zarar görmemesi için yaban hayvanlarının başlarını yerlere vuruyor, canlı canlı derilerini yüzüyor.


Dünya Animal Society Resarch Enstitute tarafından hazırlanan fotoğraf ve görüntülerde Çin başta olmak üzere Uzakdoğu'da ülkelerinde kürkleri için yaban hayvanlarının nasıl hunharca öldürüldüğü gözler önüne serdi. Uluslararası Kürk Karşıtı Aktivite Merkezi, dehşet saçan görüntüler karşısında insanların güzellik ve moda uğruna kürk almamalarını istiyor.

-DERİLERİ CANLI CANLI YÜZÜYORLAR-

Görüntülerde porsuk, tilki, tavşan ve derileri değerli olan diğer bazı hayvan türlerinin kötü şartlarda canlı canlı nasıl derilerinin yüzüldüğü gösteriliyor. Derisi için yakaladıkları veya özel olarak yetiştirdikleri hayvanları canlı olarak yerden yere vurup, sonrada derisini rahat bir hava içinde yüzen insanlar görüntülenirken, " Modern katliam, birbirinden dehşet cinayetler, o derece vahşice derileri yüzülen hayvanın kürkü kimin sırtında, lüks ve güzellik başkalarının acı çekmesi demek, siz öldürmeseniz de

kürkleri aldığınız için hayvanların ölmelerine sebebiyet veriyorsunuz…" gibi başlıklarla insanlar uyarılıyor.

-DENGESİ BOZULAN HAYVANLAR YAVRULARINI ÖLDÜRÜYOR-

Görüntülerde normalde vahşi hayatı seven ve orada yaşaması gereken

hayvanların kürkleri için yakalanıp kapalı bir ortamda tutulduğu anlatılırken, kapalı ortamda kötü şartlar altında yaşayan hayvanların psikolojik dengelerinin bozulduğu için yeni doğurduğu yavruları öldürdükleri kaydedildi.

"İnsanlığın güzelliği için kumaş elbiseler kafi, ne olur hayvanların hayatlarını geri verelim" sloganının verildiği görüntülerde insanların dehşet saçan görüntüleri izledikten sonra kürk almamaları isteniyor.







codebase='http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/ en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701'
standby='Loading Microsoft Windows® Media Player components...' TYPE='application/x-oleobject' >







src='http://media.haber7.net/video/fur1.wmv' name='MediaPlayer1' autostart=1
showcontrols=1 LOOP='true'>
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor