Karaosmanoğlu: Yüzde 50 büyük sorumluluk

Resmi olmayan sonuçlara göre Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığını yeniden kazanan İbrahim Karaosmanoğlu, "Kocaeli'de yaşayan her iki kişiden birinin oyunu almak, bizim için iftihar olduğu kadar, büyük bir sorumluluktur." dedi.

Karaosmanoğlu: Yüzde 50 büyük sorumluluk
Karaosmanoğlu: Yüzde 50 büyük sorumluluk
GİRİŞ 01.04.2014 16:24 GÜNCELLEME 01.04.2014 16:24

Karaosmanoğlu, Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, vatandaşın, yerel seçimlere yüzde 90 oranında katılım sağlayarak "Türkiye üzerinde ameliyat yapılmasına" izin vermediğini ve Başbakan ile yeni Türkiye'ye sahip çıktığını söyledi.

Herkesin milli iradeye saygı göstermesi ve sandıktan çıkan mesajı doğru okuması gerektiğini vurgulayan Karaosmanoğlu, Türkiye'de muhalefet sorunu olduğunu ve muhalefetin seçim hezimetini millete dil uzatarak tevil etmeye çalıştığını kaydetti.

Karaosmanoğlu, bu zaferin Başbakan'ın bir eseri olduğunu dile getirerek, "Başbakanımız dünyanın en büyük liderlerinden biri olarak tarihe geçmiştir. Yerel seçimleri yerel seçim olmaktan çıkarıp Başbakanımızla bilek güreşine tutuşanların bilekleri kırılmıştır. 'Erdoğansız Türkiye' hayal edenler, daldıkları gaflet uykusundan milletimizin şamarıyla uyanmıştır" diye konuştu.

Vatandaşın 2004 yılından bu yana Kocaeli ve ilçelerini yönetme sorumluluğunu kendilerine verdiğini anlatan Karaosmanoğlu, "Bu güvene layık olmaya çalışacağız. Hiçbir zaman zafer sarhoşu olmadık ve olmayacağız. Kocaeli'de yaşayan her iki kişiden birinin oyunu almak bizim için iftihar olduğu kadar, büyük bir sorumluluktur. Herkesin hissiyatını dikkate alarak, hangi partiye oy verirse versin Kocaeli'de büyük bir ailenin ferdi olarak istikrar, huzur ve refah içinde yaşamaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Karaosmanoğlu, seçim beyannamelerinin Kocaeli'ye verdikleri söz olduğunu dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Allah ömür verirse 5 yıl sonra seçim beyannamemizi eser, hizmet, yatırım ve icraata dönüştüreceğiz. Kocaeli, yeni Türkiye'nin yeni dünyanın şehirleri arasında göz kamaştıran bir ivmeyle yükselmeye devam edecek, Cumhuriyetimizin 100'üncü yıl dönümüne emin ellerde, ak ellerde hazırlanacak. Milletimizin teveccühüne mazhar olmak için yine çok çalışacağız, Kocaeli'nin her bir santimine eser ve hizmet götürmeye devam edeceğiz. AK Parti'nin eser ve hizmet bayrağı 5 yıl boyunca 12 ilçemizde ve Büyükşehir Belediyemizde dalgalanmaya devam edecek."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor