Ankara'da Mansur Yavaş pes etti!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li adayı Mansur Yavaş, dün sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Ankara'da Mansur Yavaş pes etti!
Ankara'da Mansur Yavaş pes etti!
GİRİŞ 04.04.2014 07:43 GÜNCELLEME 04.04.2014 16:19
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başkentte Melih Gökçek ile kıyasıya yarışa giren ve son rakamlara göre yaklaşık 35 bin civarında geride kalan Mansur Yavaş'ın dün twitterda yaptığı açıklama 'pes etti' yorumlarına neden oldu.

Yavaş, hesabından şunları yazdı;



 

YORUMLAR 7
  • mehmet cemal 10 yıl önce Şikayet Et
    vatansever. yahu bu zavallının gerçekten ankara için umudumu vardı hey allahım bende bizle kafa buluyo sanıyodum
    Cevapla
  • kenan deniz 10 yıl önce Şikayet Et
    BİTİKLİK..ÇIRPINMA..BUKELAMUNLUK... bir insan düşünün.. makamı çıkarı.. olacak olmyacak her türlü menfaatı.. onuru..haysiyeti..şerefi..gururu..inandğıgı değereleri bir gecede bi kenara bırjacak ve yelpazenin öyle bir tarafına geçiş yapacakki o yelpaze her sallandığında meltem rüzgarı değil kasrıgalara yem olacak ve sonra günlerce benim oyum bu değildi ben bunu kabül etmiyorum ben" oynamıyorum" gibi 0-6 yaş grubundaki çocukalr gibi ağlmaklı duruşlar ve kaybettim ama ne olursa olsun benim kaznamamdı EGO su kaybetmenin sanki dünaynın sonuymuş gibi görmeyi ..daha neler neler ..söylenebilcek bence bir tek cümle var.. SANA ONURUNA HAYSİYETİNE ŞEREFİNE ..EN ÖNMELİSİ BUGÜN ALPARSLAN TÜRKEŞİN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ ONA DUYAMADĞIN SAYGIYA KISACA SANA..YAZIKALR OLSUN SENİN GİBİ BİRİNİN BU ÜLKEDE SÖZ SAHİBİ OLASMINI DÜŞÜNYORUMDA AMAN YARRABİİ ALLAHIM YAZDI İSEN BOZ BÖYLE İNSANLARA NE MAKAM NE MEVKİ ASLA NASİP EYLEME ...SANA YAZIKALR OLSUN MANSUR YAVAŞ..
    Cevapla
  • Mlym 59 10 yıl önce Şikayet Et
    Mansur Yavaş'a. Şimdi Hangi Gözle Bakacağız Neye Göre Değerlendireceğiz Solcu mu? Sağcı mı?- CHP'li mi? MHP'li mi? Bundan Sonra Mansur Yavaş Ayar Tutmaz Öyle Bir Kuyuya Düştü ki ÇOK YAZIK ÇOKKKK.
    Cevapla
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    pensilvanya iznini hakettin tabi... arada bu vakit varken PENSİLVANYAYA UZANSAN DA HAYIR DUASI ALSAN DİYECEĞİM.çok sevinirler bak..moral olur. bu arada CHP ve MHP seçmenlerinin de vaftizi yenilenir.sevap olur yani.. ne diyelim.hadi bakalım..
    Cevapla
  • Erhan ACUN 10 yıl önce Şikayet Et
    Mansur Yavaşa.... Saygı duymak gerekir. Bana göre tarihte ilk kez sayın Gökçek'in koltuğu bu kadar sallandı. Şöyle bir tabir var salladı ama yıkamadı diye sayın Yavaşa da tavsiyem kendini o kadar siyaset dizayncilerine kullandırmamalı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber