Başörtülü Başkan mesaiye başladı

Elazığ'ın Keban ilçesinde 28 Şubat döneminde başörtülü olduğu için memurluktan atılan ve yerel seçimlerde AK Parti'den belediye başkanı seçilen Fathiye Atlı, görevine başladı.

Başörtülü Başkan mesaiye başladı
Başörtülü Başkan mesaiye başladı
GİRİŞ 04.04.2014 14:10 GÜNCELLEME 04.04.2014 14:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Makamında tebrikleri kabul eden Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, "Ben Kebanlıyım, herkes birbirini tanıyor. 1923 yılından bu yanan ilk defa böyle bir farkla bir belediye başkanı seçim kazandı. Herkes destek oldu. Şimdi artık hizmete başlıyoruz. 1990 ve 2000 yıllarında memurluk yaptım. 28 Şubat sonrasında görevimizden atılmıştık. Şimdi belediye başkanı olarak hizmet etmeye başlıyoruz" dedi.

Kısa vadede yapacaklarını anlatan Başkan Atlı, "İlk hizmetimiz, şehir içi ulaşım sorunu vardı. Pazartesiden itibaren onu çözüp, ardından içme suyu sorununu çözmeyi hedefliyoruz. Kısa vadede çeşmelerimize kaynak su getireceğiz. Kısa vadede bu ama uzun vadede projelerimiz olacak. Büyüklerimizin ve halkımızın desteğiyle birçok projeyle hizmetimize devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İlçe sakinleri ise, öncelikli olarak içme suyu probleminin çözülmesini istiyor. Türkiye genelinde birçok il ve ilçede konut yapan TOKİ'nin Keban'a gelmesini de isteyen vatandaşlar, "Daha önce hep muhalefet partilerden başkanlar seçildi. Çok fazla hizmet görmedik. Şimdi hükümetten bir başkanımız oldu. Biran önce su problemini çözmeli, dar yolları genişletmeli ve TOKİ'yi Keban'a getirmesini arzu ediyoruz" dediler.

AK Parti'den belediye başkanı olan Atlı'nın vefat eden babasının da 1977 yılında CHP'den belediye başkanı seçildiği ancak 80 darbesine kadar belediye başkanlığı yapabildiği öğrenildi.

(İHA)

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Muhammed YASİR 10 yıl önce Şikayet Et
    Kadının yöneticiliği ne kadar İslamidir.... İslamda Kadın yöneticiliğinin yeri nedir....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak