30 yıldır belediye başkanı

Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Yazıcık beldesinde Tuncer Uzunoğlu 7 dönemdir belediye başkanı.

30 yıldır belediye başkanı
30 yıldır belediye başkanı
GİRİŞ 14.04.2014 11:38 GÜNCELLEME 14.04.2014 13:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Yazıcık beldesinde babasından devraldığı belediye başkanlığı görevini 30 yıldır yürüten Tuncer Uzunoğlu, 30 Mart'taki seçimden de galip ayrılmanın mutluluğunu yaşıyor.

Babası Yaşar Uzunoğlu'dan belediye başkanlığı görevini 1984 yılında devralan, evli ve 2 çocuk babası Tuncer Uzunoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldeye 6 dönem bağımsız olarak hizmet ettiğini söyledi.

Uzunoğlu, 30 Mart'taki yerel seçimlerde ise CHP'den aday olduğunu belirterek, "Sağ olsun Yazıcık halkı, Yazıcık seçmeni, bizim geçmişte 6 dönemdir bağımsız olarak yaptığımız çalışmaları beğenmiş olmalı ki bize 7. dönemde de CHP'den beldeye, belde halkına 5 yıl daha hizmet etmek üzere bu görevi verdi" diye konuştu. Vatandaşlara hizmet etmeye devam edeceğini dile getiren Uzunoğlu, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de halkla ve kamu kuruluşlarıyla barış içerisinde çalışacağını söyledi.

Uzun yıllar belediye başkanı olmanın getirdiği tecrübeyle halkın teveccühünü kazandığını anlatan Uzunoğlu, "Hakikaten 7 dönem uzun bir dönem. Türkiye'de var mıdır 6 dönemi bağımsız, 7. dönemi partili, kesintisiz belediye başkan olan bilmiyorum. Burada asıl olan, toplumsal barışı sağlayabilmek, toplumsal barışın temelinde barışı, sevgiyi ayakta tutabilmek, devamlı kılabilmek ve bunlara bağlı olarak da dayanışma içerisinde hizmet yapabilmektir. Halkımızın teveccühünü kazandık. Hizmetlerimize devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Seçimde 5 adayın yarıştığını belirten Uzunoğlu, şunları kaydetti:

"Güzel bir seçim oldu. Demokrasinin kurallarına uygun, kültürümüze uygun şekilde bir seçim kampanyası geçti. Herhangi bir şekilde kırgınlığa meydan vermeden gayet güzel, sağlıklı bir şekilde halkımızla görüştük, hepimiz projelerimizi anlattık, yapabileceğimiz hizmetleri söyledik. Halkın tercihi, deneyimden, tecrübeden yana oldu, bizi tercih etti. Aday arkadaşlarımızın da önerilerinden, projelerinden faydalanarak hizmetimizi yapacağız. Amacımız, halkımıza, beldemize hizmet vermektir. Aday arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

YORUMLAR 1
  • Nuri OKUR 10 yıl önce Şikayet Et
    SÜPER HİZMETLER YAPMIŞ OLMALI. 30 yıl belediye başkanlığı yaptığına göre.. Bu kadar başarılı birisi neden şimdiye kadar Milletvekili ya da bakan olamamış.. Bu da ayrı bir tarafı..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi