"Kamp kuracağım, hadi bakalım..."

Melih Gökçek, twitter hesabından CHP'li Muharrem İnce'ye mesaj atarak "Yalova'ya kamp kuracağım" dedi.

"Kamp kuracağım, hadi bakalım..."
"Kamp kuracağım, hadi bakalım..."
GİRİŞ 21.04.2014 20:08 GÜNCELLEME 22.04.2014 00:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yalova'daki seçimlerin YSK tarafından iptal edilmesi üzerine CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce'ye Twitter'dan gönderme yaptı.

Yalova'ya kamp kuracağını söyleyen gökçek "MUHARREMCİM YALOVA SEÇIMI IPTAL OLMUŞ...SEN Ankara'YA GELEMEDIN AMA BEN YALOVA'YA KAMP KURACAĞIM...HADI BAKALIM KOLAY GELSIN:)" mesajı attı.

Muharrem İnce geçtiğimiz hafta twitter hesabından Ankara'daki seçimlerle ilgili "Bak Sayın Gökçek, seçim gecesi seçim bölgem Yalova'da olmaya mecburdum, yoksa siz şimdi eski Belediye Başkanıydınız!" ifadelerini kullanmıştı.

Melih Gökçek'in mazbatasını almasını da eleştiren İnce twitter hesabından bekir bozdağ'a seslenerek CHP Yalova Belediye Başkan adayı Vefa Salman'ın mazbatasını da istemiş "O mazbata buraya gelecek. Bekir Bozdağ Yalovalılarla birlikte beni Adliyenin önüne gönderme, mazbatayı gönder" yazmıştı.

YORUMLAR 4
  • Salih BACI 10 yıl önce Şikayet Et
    BÜYÜK BAŞKAN. Helal ADAMIM
    Cevapla
  • metin türk 10 yıl önce Şikayet Et
    adamsın melih başkan. adamsın melih başkan bir istanbullu olarak kıskanıyoruz seni ankaradan. kadir abide senin gibi olsa akpli belediyelere öncelik verse tam tersi ama
    Cevapla
  • Hüseyin UĞURLU 10 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem ince tam bir dönek abi. her dalda oynar
    Cevapla
  • Necattin Önalan 10 yıl önce Şikayet Et
    helal melih baskan. ya sen neden tayyip bey küske ciknca basbakan olmuyorsun sana büyüksehirbaskanligi az gelir. massallah bu ise kabiliyetinde var hayirlisi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi