Piknik diye dağa mı götürdüler?

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Gültan Kışanak, 23 Nisan'da Diyarbakır'ın Lice ilçesinde piknik yapma bahanesiyle belediyenin tertiplediği bir organizasyonda çocukların dağa kaçıldığı iddialarına tepki gösterdi.

Piknik diye dağa mı götürdüler?
Piknik diye dağa mı götürdüler?
GİRİŞ 30.04.2014 19:26 GÜNCELLEME 30.04.2014 19:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

23 Nisan kutlamaları için düzenlenen piknikte Diyarbakır'ın Lice ilçesine giden öğrencilerden bazılarının terör örgütü mensuplarınca alıkonulduğu iddia edilmişti. Çocukları örgüte götürülen ailenin bu organizeyi belediyenin yaptığını belirtmesi üzerine Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Gültan Kışanak bir açıklama yaptı. Ailenin "Belediye çocukları pikniğe götürme bahanesiyle dağa çıkardı" iddiasına yanıt veren Kışanak, böyle bir şeyin doğru olmadığını söyledi. Kışanak, "Bazı basın ve yayın organlarında belediyemizi hedef gösteren asılsız iddialar yer almaktadır. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi olarak yapıldığı iddia edilen hiçbir piknik organizasyonuna destek sunmadık. İddialar tamamen asılsızdır, iftiradır. Kurumumuzu hedef göstermeye ve yıpratmaya yöneliktir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • ibrahim yildiz 9 yıl önce Şikayet Et
    bdp li demirtaş hem barış dersiniz, hemde çocukları dağa kaçırırsınız. anaların bedduaları sizin yakanızı bırakmaz. çocukların kanına girmeyin .. kışanak hanımefendide baştan ayağa yalan söylüyor, pkk dan emir alıyor.
    Cevapla
  • burhan kamalı 9 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmış çıksınlar. sen önce oy ver seç sonra yakın yok öle ceremesine katlanacan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti