Türel'den iftira atan medyaya tepki

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yalan haberler yazan medyaya isyan etti.

Türel'den iftira atan medyaya tepki
Türel'den iftira atan medyaya tepki
GİRİŞ 19.01.2015 17:12 GÜNCELLEME 19.01.2015 17:12

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Ben basının tarafsız olmasını beklemiyorum. Taraflı basın artık kabul edeceğimiz bir gerçek. Dolayısıyla taraflı da olsa basının yalan ve iftira malzemesi olmasını kabul etmem mümkün değil" dedi.

Başkan Türel, Antalya Su ve Atık Su İdaresinde (ASAT) düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, hizmet ve projelerini anlattı.

"BİZ 8 AYDA BİRÇOK İHALEYİ TAMAMLADIK"

Türel, belediyelerin ilk yılının, ellerinde hazır bir projeleri bulunmuyorsa hazırlık süreci ve ihalelerin tamamlanmasıyla geçtiğini ifade etti. Geçmiş dönemlerinde bu süreyi çok kısalttıklarına değinen Türel, bir ihale sürecinin en az 6 ay sürdüğünü ancak kendilerinin 8 ayda birçok ihaleyi tamamladıklarını vurguladı.

ÜST GEÇİŞ MÜJDESİ

İlk inşaatına başlayacakları projelerden birisinin 7 milyon 665 bin ihale bedelli Mevlana Kavşağı olacağını kaydeden Türel, gelecek haftadan itibaren kavşağın üstten geçişinin kapatılacağını bildirdi. İnşaatın en geç 4 ayda tamamlanmasının planlandığını belirten Türel, "Haziran başı gibi, turizm sezonunun başlamasıyla Mevlana Kavşağı'na üst geçiş bölümünü de ekleyerek üçüncü kata yükseltip, Kızılırmak-Adnan Menderes Bulvarı geçişini üst geçiş yapmak suretiyle önemli bir rahatlığa kavuşturacağız" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi