Kayyum Hakkari'yi Paris yaptı

Hakkari'nin en işlek kesimlerinden Bulvar Caddesi'nin belediye tarafından düzenlenip ışıklandırılması kente farklı hava kattı.

Kayyum Hakkari'yi Paris yaptı
Kayyum Hakkari'yi Paris yaptı
GİRİŞ 28.12.2017 10:32 GÜNCELLEME 28.12.2017 13:49
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Daha önce terör olayları, yaşanan toplumsal olaylarla sık sık gündeme gelen Hakkari, son zamanlarda tarihinin neredeyse en sakin günlerini geçiriyor. Son dönemde herhangi bir toplumsal olayın görülmediği Hakkari kent merkezinde artık tüm çaba şehrin güzelleştirilmesi için harcanıyor. Yollar, ara sokaklar asfaltlanıp, düzeltilirken, kentin işlek caddelerindeki kaldırımlar da yenileniyor. En yoğun ilgiyi ise, Bulvar Caddesi'ndeki yeni düzenlemeler çekiyor. Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim'in çalışmaları sonucu kentin en işlek yeri Bulvar Caddesi'nin modern ve renkli ışıklarla yenilenmesi kent sakinlerine büyük mutluluk yaşatıyor.

İstanbul'un İstiklal Caddesi'ni aratmayan bir görünüme kavuşan cadde, geç saatlere kadar oldukça yoğun insan trafiğinin yaşanmasına neden oluyor. Işıklar altında gezilen caddede esnaf da büyük mutluluk yaşıyor. Daha önce havanın kararmasıyla birlikte tenhalaşan caddede dolaşan vatandaşlar, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını, yetkililere teşekkür ettiklerini söyledi.

YORUMLAR 26
  • van depremi 6 yıl önce Şikayet Et
    depremden sonra Van i komple baştan yaptilar. gittim yerinde gördüm. orda değer bilmediler kaldiki bir cadde için mi değer bilecekler
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    zonguldaka kayyum istiyoruz.en bakımsız kent.
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    hakkariyi paris deyil londura yapsan deyişmez çünkü kafa yapıılarının deyişmesi lazım
    Cevapla
  • serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    boş.... ne yaparsan boş .. ne yaparsan yap değer bilmezler 30 sene önceden bahsederler boşuna vergilerimizi harcamayın oralarda gelin karadenize iç anadoluya
    Cevapla
  • ME~T~İN 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşaAllah İnsaAllah ilk secimde yine vatan millet düşmanlarını tekrar seçipte onca hizmeti emeği heba etmezler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber