Osmaniye'den acı haber: Baba oğulun kavgası ölümle sonuçlandı

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde baba ile oğlu arasında çıkan kavgada 25 yaşındaki genç tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

Osmaniye'den acı haber: Baba oğulun kavgası ölümle sonuçlandı
Osmaniye'den acı haber: Baba oğulun kavgası ölümle sonuçlandı
GİRİŞ 18.09.2020 21:53 GÜNCELLEME 18.09.2020 21:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde İsmail D. ile oğlu Süleyman D. (25) arasında evde oldukları sırada henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Kavgada av tüfeğini eline alan İsmail D. ile oğlu arasında boğuşma yaşandı. Bu esnada iddiaya göre tüfek ateş alarak tüfekten çıkan saçmalar Süleyman D.’ye isabet etti. Bağrışma ve silah sesi üzerine çevrede bulunanlar durumu hemen polise ve 112’ye bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede tüfekle vurulan Süleyman D.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından gözaltına alınan baba İsmail D., alınan ilk beyanında, “Oğlumu ben öldürmedim tüfek aniden patladı. Nasıl oldu anlamadım” diye konuştu.

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • birol 3 yıl önce Şikayet Et
    kimsede demiyor ki, adam oldunda babana kafamı tutuyorsun, babana eline silahı aldıracak kadar ıleri gittiysen eeh olacağın buydu, ne şehit ne gazi. ben babaya acıyorum evlat katili oldu evlâdı sayesinde. birde bu mahşer günü babasının yakasına yapışır hak ıster, babasının animesinin, kardeşlerinin hayatını mahvettiği yetmez gibi.
    Cevapla
  • halil ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir hakkı yok araştırabilirsiniz
    Cevapla
  • ..... 3 yıl önce Şikayet Et
    evine silah almissin anladikda silah hic evde dolu birakilirmi .ne oldu degdimi.yazik yazik...hic kafaniz basmiyor.bir anlik ofkenin sonucu.
    Cevapla
  • frk 3 yıl önce Şikayet Et
    yazı çok yazık
    Cevapla
  • msfr 3 yıl önce Şikayet Et
    değdi mi amca
    Cevapla
  • zirto 3 yıl önce Şikayet Et
    tamamda kardeşim silahı niye alıyon eline madem vurmuyacaksın.Boşuna dememişler Şeytan doldurur yazık cok yazık etmişsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi