Van'da kaçak göçmenleri taşıyan münibüs kaza yaptı: 1 ölü, 7 yaralı

Van'da içerisinde 30 kaçak göçmenin bulunduğu minibüs, Büyükşehir Belediyesine ait Halk otobüsü ile çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı. Minibüste bulunan diğer göçmenler de olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Polis kaçan göçmen ve araç sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Van'da kaçak göçmenleri taşıyan münibüs kaza yaptı: 1 ölü, 7 yaralı
Van'da kaçak göçmenleri taşıyan münibüs kaza yaptı: 1 ölü, 7 yaralı
GİRİŞ 05.11.2020 00:00 GÜNCELLEME 05.11.2020 00:00

Kaza, akşam saat 22.30 sıralarında Van-Erciş Karayolu'nun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. İçerisinde yaklaşık 30 kaçak göçmenin bulunduğu ve sürücünün ismi öğrenilmeyen 65 DD 026 plakalı minibüs, ara yoldan ana yola çıkarken, Büyükşehir Belediyesine ait Halk Otobüsüne çarptı. Çarpışmanın şiddetiyse savrulan minibüste bulunan kaçak göçmenlerden 1'i yaşamını yitirirken, 7 kişi ise yaralandı. 

Kazanın ardından minibüste bulunan diğer kaçak göçmenler, karanlıktan faydalanıp olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Van'daki hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı. Ölen kişinin cenazesi ise otopsi işlemleri için Dursun Odabaşı Tıp Merkezine kaldırıldı. Polis kaçan, minibüs sürücü ile göçmenlerin yakalanması için polis çalışma başlattı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti