Trafikte, geri geri 12 kilometre gitti... İşte kesilen ceza

Yalova'da, otomobille geri geri 12 kilometre giden sürücü A.U. (43), polis tarafından yakalandı. Araçta mekanik arıza olduğunu iddia eden sürücü hakkında 'Trafiği tehlikeye düşürmek' suçundan adli işlem yapılıp, 1742 TL ceza kesildi.

Trafikte, geri geri 12 kilometre gitti... İşte kesilen ceza
Trafikte, geri geri 12 kilometre gitti... İşte kesilen ceza
GİRİŞ 29.07.2022 17:51 GÜNCELLEME 29.07.2022 17:52
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Olay, Yalova'da trafiğin yoğun olduğu Çiftlikköy yolunda meydana geldi. A.U. isimli sürücü, kullandığı 34 FN 7303 plakalı aracı ile Çiftlikköy istikametine yaklaşık 12 kilometre geri geri gitti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede yayılınca harekete geçen Yalova Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, araç sürücüsü A.U.'yu gözaltına aldı. Ehliyeti yanında olmayan sürücü verdiği ifadesinde, "Aracımın vites kutusunda mekanik arıza meydana geldi. Hangi vitese takarsam takayım araç geri geri gidiyordu. Ben de eve dönmek için bu şekilde aracımı kullanmak zorunda kaldım" dedi.

Polis sürücü hakkında 'Trafiği tehlikeye düşürmek' suçundan adli işlem yaptı. A.U.'ya, 'Yayalara yol vermemek' ve 'Ehliyeti yanında bulundurmamak' suçlarından, toplam 1742 TL ceza uygulandı.  

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 23
  • Mesit 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun gını GT leron cezası 2 yıl hapıs olmalı
    Cevapla
  • şahane 1 yıl önce Şikayet Et
    cezanız batsın ne biçim ceza bu onlarca km yol geri geri gidiyor kestiyiniz cezaya bakın en az on Bin TL kesilmeliydi
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok az ağır ceza gerekiyor bunun gibiler çok geçen gün adam didimde ambulansa yol vermedi ben çektim sağa durdum o hasta yer değişmesi şaxı böyle karektersiz insanlar onlar için gitmesi gerek çok şey var cezalar az
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    ceza cok az en az yirmi bin ve ehliyet alinacak idi sorun olsa bile tamirci denen sey var tlf et yada polise bildir
    Cevapla
  • ceza değil ödül 1 yıl önce Şikayet Et
    1742 tl nedir ya radar cezası bile fazla. bu aracı trafikten men edeceksin vatandaşı içeri atıp 6 ay yatıracaksın ki bu haberi okuyan ben dahil herkese örnek olsun. yani ben şimdi 15 km e5 te geri geri gitsem 1750 TL mi ödicem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır