Muğla'da üniversite öğrencisi, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Muğla'da sabaha karşı 04:00 sıralarında tuvalete gitmek için yatağından kalkan 20 yaşındaki Nedim Ülkü fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen üniversite öğrencisi, hayatını kaybetti.

Muğla'da üniversite öğrencisi, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
Muğla'da üniversite öğrencisi, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
GİRİŞ 13.08.2022 17:21 GÜNCELLEME 13.08.2022 17:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Menteşe İlçesi Orhaniye Mahallesi'nde yaşanan olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesinin ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri Ülkü'nün hayatını kaybettiğini belirledi.

SİYASAL BİLİMLER FAKÜLTESİNDE 2. SINIF ÖĞRENCİSİYDİ

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından 20 yaşındaki gencin cansız bedeni Adli Tıp kurumuna kaldırıldı. Ankara Atılım Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyasal Bilimler Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi Nedim Ülkü'nün cenazesi, Menteşe Düğerek Mahallesi Alaaddin Camii'nde kılınacak ikindi namazı sonrası Düğerek mezarlığına defnedilecek.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • laz uşağı 1 yıl önce Şikayet Et
    Aşı yine yaptı yapacağını muhtemelen
    Cevapla
  • a.d 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle otopsi yapılsın........
    Cevapla
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Aslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin 2012-14 gibi üniversite de bir arkadaşımızda evde annesine üşüyorum yatıcam deyip yatmaya gitmiş sabah ailesi cansız bulmuşlar o zamanda kalp krizi demişlerdi ortaokuldan bir arkadaşımda 17-18 yaşında kanserden vefat etmişti
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    piyasada tahlilde bile belli olmayan sentetik uyuşturucular olduğu söylentisi var,narkotiğin sıkı çalışmaları sonucu ellerindeki uyuşturucuları kaptıran şebekeler,çareyi çeşitli hap,hatta fare zehiri gibi şeyleri karıştırıp uyuşturucu diye gençlere satmakta buluyor. sonra bide gençler arasında kullanımı yaygın olan -enerji içecekleri- kalbi fazlasıyla yoruyor,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı