Başkentte çılgın koca cinayeti: 2 ölü
Ayrıldıktan sonra ailesinin yanına yerleşen eşinin yanına giden koca, kayınvalidesini ve kayınpederini tabancayla öldürdü.
Kolundan yaraladığı eski eşinin bıçak darbesiyle yaralanan şahıs, yaralı halde kaçtı.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Murat Salih Başer isimli şahıs, ayrıldığı eski eşinin yaşadığı Yenimahalle SSK Blokları 49. Blok 10 numaralı daireye geldi. Başer, eski eşi Yasemin Ballı, annesi Birsen Ballı, babası Ayhan Ballı ve oğlunun bulduğu daireye girdi.
Evde bulunanlarla tartışan Murat Salih Başer, eski kayınvalidesiyle kayınpederini kurşun yağmuruna tuttu. Ballı çifti olay yerinde hayatını kaybetti. Murat Salih Başer bu kez de ayrıldığı eşi Yasemin Ballı'ya ateş etti. Kolundan ve karnından yaralanan Yasemin Ballı, eline geçirdiği bıçakla eski eşini bıçakladı. Vücuduna aldığı bıçak darbesiyle evden çıkan eski koca, sokağa çıkarak hızla uzaklaştı.
Silah seslerini duyan komşuları polis ve Acil Servis'e haber verdi. Apartmana giren polisler, 7 ve 10 numara olarak iki farklı numara verilen daireyi basamaklardan gelen kan izlerini takip ederek buldu. Dairenin önüne gelen polisler, kapıyı açamadı. Polislerin, zili bir süre çalmasından sonra kapı açıldı.
Aldığı kurşunlarla yaralanan Yasemin Ballı'nın mutfaktan sürünerek gelip kapıyı açtığı öğrenildi. Olay yerinde bekleyen sağlık ekibi, genç kadını sedyeyle ambulansa taşıdı. Genç kadın, Onkoloji Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay sırasında evde bulunan küçük çocuk ise, akrabaları tarafından annesinin yanına götürüldü. Olayı haber alarak eve gelen ailenin yakınları sinir krizleri geçirdi.
Olay yeri ve çevresindeki kan izlerini tespit eden polis ekipleri, yaralı Murat Salih Başer'in tedavisini yaptırabileceği yerleri araştırmaya başladı.
Yapılan ilk incelemede, Murat Salih Başer'in Polatlı Türk Telekom'da çalıştığı tespit edildi. Başer'in buraya gitme ihtimali üzerine Polatlı Emniyet'i de alarma geçti.
Olayın meydana geldiği mutfakta yerde 20'den fazla kovanın bulunduğu, bunların çoğunun da ölen Birsen ve Ayhan Ballı çiftinin vücutlarına isabet ettiği anlaşıldı.
Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatırken, Murat Salih Başer'in yakalanması çalışmalar sürüyor.
-
kemal şirin 17 yıl önce Şikayet Ethiç ya. siz neyi tartışıyonuz ya adres falan bu kadar ucuzmu bu işler kolaymı bir ailenin yıkılması bu şekilde perişan olmaları asrın getirdigi aile faciaları nı artık cok duyar olduk evlenmekten korkmaya başladım o adamın saglıklı pskolojisi yok olsa öle bir katliam yapmazdı hangi aklı selim yapar bunu insanlık çıldırma noktasına gelmiş allah sonumuzu hayretsinBeğen Toplam 1 beğeni
-
Yalçın Kaya 17 yıl önce Şikayet EtBU DA DİĞER İKİ AJANSIN HABERİ. Yorumda ders vermek isteyen Mehmet Aydın, sana diğer iki ajansın haber metnini kısaca gönderiyorum.. İyi oku: ANKARA (A.A): "Edinilen bilgiye göre, SSK Blokları 49/10'da ikamet eden Ballı ailesi ... ANKARA (İHA) - Başkentte Yenimahalle SSK Blokları numara 49/10'da akşam saatlerinde Murat Salih B.'nin evlerine ...Beğen Toplam 3 beğeni
-
Mehmet AYDIN 17 yıl önce Şikayet EtHabercilik nasıl olmalı?. Haberde adresin tam olarak verilmesi garip değil mi? Oldu olacak evin telefonuyla aile bireylerinin cep telefonlar ve email adresleride verilseydi! Daire numarasına kadar verince daha iyi habercilik mi yapılmış oluyor? Bu yorumu Cihan Haber Ajansınada iletmenizi umarım.Beğen Toplam 1 beğeni