Teneffüslerde 72 milyon dolar kazandı

ABD'nin New York kentinde yaşayan lise öğrencisi Mohammed Islam, öğle teneffüslerinde tam 72 milyon dolar kazandı.

Teneffüslerde 72 milyon dolar kazandı
Teneffüslerde 72 milyon dolar kazandı
GİRİŞ 15.12.2014 15:15 GÜNCELLEME 15.12.2014 15:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD'de Stuyvesant Lisesi’nde eğitim görmekte olan 17 yaşındaki Mohammed Islam, tenefüslerde borsada hisse senetleri alıp satarak milyon dolarlar kazandığını belirtti.

9 YAŞINDA BORSAYLA İLGİLENMEYE BAŞLADI

Islam, New York Dergisi’ne verdiği röportajda borsayla ilgilenmeye henüz dokuz yaşındayken başladığını söyledi. Boş zamanlarında sınıf arkadaşlarını şehrin lüks lokantalarında yemeğe götürmekten hoşlandığını söyleyen Islam, kazandıkları ile kendine lüks bir otomobil aldığını ancak henüz bir ehliyeti olmadığı için bu aracı kullanamadığını belirtti.

"BABAM ARTIK ÇALIŞMIYOR"

Kendine Manhattan’da lüks bir apartman dairesi tuttuğunu da açıklayan Islam, burada yaşamadığını çünkü anne babasının henüz tek başına eve çıkmasına izin vermediğini söyledi. Bengal göçmeni ailesinin borsada gösterdiği başarıdan çok memnun olduğunu belirten Islam, "Babam artık çalışmıyor. İhtiyaçlarını ben karşılıyorum" dedi.

YORUMLAR 2
  • Rıdvan 9 yıl önce Şikayet Et
    Proje ürünü adıda kendide proje ürünü bu kişi, O isimleri faiz ve haksız kazançla bir araya getirip müslüman kesime ve diğer din mensuplarına mesaj veriliyor. Perdenin arkasında ki lere bakmak lazım!
    Cevapla
  • ALP 9 yıl önce Şikayet Et
    Aynen.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar yeni gelişmeyi duyurdu: Gökte Akıncı, denize Albatros!
H.K.G. davasında sürpriz gelişme... O avukat azledildi