Ayşe Özyılmazel kimdir? Kimin kızı? Eski eşi kimdir? Bilinmeyen hayatı…

Somer Sivrioğlu ile adı anılan Ayşe Özyılmazel'in hayatı ve ne iş yaptığı ile ilgili detaylar oldukça merak edildi. Peki Ayşe Özyılmazel gerçekte kimdir? İşte, araştıranlar için Ayşe Özyılmazel'in biyografisi...

Ayşe Özyılmazel kimdir? Kimin kızı? Eski eşi kimdir? Bilinmeyen hayatı…
Ayşe Özyılmazel kimdir? Kimin kızı? Eski eşi kimdir? Bilinmeyen hayatı…
GİRİŞ 29.05.2024 23:44 GÜNCELLEME 29.05.2024 23:44

Ayşe Özyılmazel 24 Ekim 1979'da İstanbul'da dünyaya geldi. Şimdilerde 35 yaşındadır. Annesi, Oya German, babası ise sanatçı Neco'dur. Kardeşleri ise Zeynep Özyılmazel, Leyla Özyılmazel ve Ali Nejat Özyılmazel'dir. 

Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren Ayşe Özyılmazel ilk ve orta öğreniminin ardından İstek Semiha Şakir Lisesini tamamladı.

Eğitim hayatına devam ettiği dönemde müzik ile alakadar olmaya başladı. Bir dönem İstanbul Gelişim Orkestrası'nda bir süre görev aldı. 2009'da ise kendi adını taşıyan ilk albümünü çıkardı. 

Bu albümünde Yalın, Mert Ekren, Teoman, Tufan Taş, Nurkan Renda gibi isimlerle düzet yaptı. Ardından birçok albüm çıkardı ve müzik hayatına profesyonel olarak devam etti. Diğer yandan da Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. 

Aynı zamanda yazarlık yapan Ayşe Özyılmazel ilk kitabını Sana Bi'şey Olmasın ismiyle piyasaya sürdü. 2013'te ise ikinci kitabı olan 'Kalpten Düşme / Sahi Ben Neye İnanmıştım?'ı çıkardı. 

AYŞE ÖZYILMAZELİ'İN EŞİ

Ayşe Özyılmazel iş adamı ve Yetenek Sizsiniz jüri üyesi Ali Taran ile 2011'de evlendi. Bu evlilik 2012'de son buldu. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL