Trump, açık açık yüzüne söylemiş! Erdoğan...

Almanya Başbakanı Angela Merkel ile ABD Başkanı Donald Trump'ın yaptığı telefon görüşmesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündeme geldiği öne sürüldü.

GİRİŞ 16.05.2017 15:31 GÜNCELLEME 16.05.2017 17:48
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz ay bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Almanya Başbakanı Angela Merkel ve ABD Başkanı Donald Trump'ın telefonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında da görüş alış verişinde bulunduğu ortaya çıktı.

TRUMP: ERDOĞAN HARİKA BİR ADAM

Habertürk'te yer alan habere göre ABD Başkanı Trump, Merkel ile yaptığı görüşmede Erdoğan için "Harika bir adam" ifadesini kullandı.

MERKEL, ERDOĞAN'IN NAZİ SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Trump'ın sözlerini bitirmesini bekleyen Merkel, daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisi ve diğer Avrupalı liderler için kullandığı "ağır ifadeleri" ve Nazi benzetmelerini hatırlattı.

MERKEL'İN SÖZLERİ TRUMP'I ŞAŞIRTTI

Haberde Trump'ın, Merkel'in sözleri karşısında şaşırdığı ve referandum sürecine damgasını vuran Türkiye-Avrupa hattındaki gerginlikten habersizmiş gibi göründüğü ifade edildi.

BEYAZ SARAY VE ALMANYA KONUYA CEVAP VERMEDİ

Beyaz Saray konuyla ilgili yorum yapmayı reddederken, Alman hükümeti de görüşmenin doğasının gizli olduğunu belirterek konuyla ilgili yorum yapmadı.

YORUMLAR 30
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    şu an ABD ve AB de lider olup insiyatif alan tek ülke lideri ülkemiz adına gururla söylemek gerekir ki Cumhurbaşkanımızdır. Bunu biz değil dış ülke basını ve yayınından anlaşılıyor. Her ne kadar bizdekiler anlamıyor olsa bile.
    Cevapla
  • zemheri41 6 yıl önce Şikayet Et
    Trump iyi demiş merkel kötü demiş putin vs.vs. demiş.... Açıkçası beni hiç bağlamıyor. Ben liderimin kim olduğunu çok iyi biliyorum ve buda bana yetiyor. Onunla gurur duymam için başkasının ağzına ihtiyacım yok.
    Cevapla
  • Hain Avcısı 6 yıl önce Şikayet Et
    almana trompet calmislar..muhaha..erdogana diktator diyenler..trumpetede desenize sionust usaklari sizi.. satilmis almanlar.
    Cevapla
  • RAMAZAN 6 yıl önce Şikayet Et
    CIA gönlümüzü almaya çalışıyor . . . . . Burayı biz yönetiriz gerisi boş......
    Cevapla
  • tuhaf 6 yıl önce Şikayet Et
    şeytanın avuaktı filmi 1997 bir sahne de donald trump ta gelcekti nerde kaldı diyor.trump şeytana hizmet eden bir adam başkan olacağı 20 yıl önceden ayarlanmış reisi niye övsün ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz