İngiltere'de hareketli dakikalar!

İngiltere'deki Salisbury şehrinin merkezi, içinde beyaz toz olduğu belirtilen bir şüpheli paket nedeniyle kapatıldı. Ancak incelemeler sonucu pakette şüpheli bir maddeye rastlanmadı.

İngiltere'de hareketli dakikalar!
İngiltere'de hareketli dakikalar!
GİRİŞ 04.05.2018 16:19 GÜNCELLEME 04.05.2018 17:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya ile İngiltere arasındaki Skripal davasında gündeme gelen İngiltere'deki Salisbury şehrinin merkezi, içinde beyaz toz olduğu belirtilen bir şüpheli paket nedeniyle kapatıldı.

ŞÜPHELİ MADDEYE RASTLANMADI

 

 

The Sun'ın aktardığına göre, polis pakette herhangi bir şüpheli maddeye rastlamadı. Wiltshire polis sözcüsü "Milford Caddesi'ndeki bir adresteki şüpheli paket haberi sonrası itfaiye servisindeki maslektaşlarımız olay yerine gitti ve paketin şüpheli olmadığı bilgisini teyit etti. Şüpheli bir madde içerdiği söylenen paket test edildi ve içinde gıda maddesi olduğu anlaşıldı" dedi.

YORUMLAR 2
  • Ebubekir 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlara hoytt desen ne istiyosan al derler..kumanda başında delikanlılar...İnşallah londrayı kuşatcağımız zamanda gelir..dünya rahat bi nefes alır...
    Cevapla
  • Ali29 5 yıl önce Şikayet Et
    yav bu gavurlar ne kadar korkak arkadaş, altı üstü kapalı bir kutu bu kadar korkulur mu hiç... bırakın patlasın geberiverin, Suriye'de Irak'ta Müslüman ülkelerde durmadan patlıyor..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...