'Kral Selman'ı sevmem ama Trump'ın yaptığı kalbimi parçaladı'

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, "Suudi Kralı Selman'ı sevmem, ama Trump'ın onu nasıl aşağıladığını duyunca kalbim parçalandı" dedi.

'Kral Selman'ı sevmem ama Trump'ın yaptığı kalbimi parçaladı'
'Kral Selman'ı sevmem ama Trump'ın yaptığı kalbimi parçaladı'
GİRİŞ 03.05.2019 17:19 GÜNCELLEME 03.05.2019 17:19
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, dün gece yaptığı video bağlantısıyla yaptığı konuşmada, DEAŞ'ı ABD ile Suudi Arabistan'ın yarattığını iddia etti.

 

 

Nasrallah bununla birlikte ABD Başkanı Donald Trump'ın Suudi Kralı Selman'la alay edişini duyduğunda Selman için üzüldüğünü söyledi.

"SELMAN'I SEVMEM AMA..."

 

 

Hizbullah lideri, Trump'ın telefonu üzerine Kral Selman'ın 500 milyon dolardan fazla parayı çıkarıp vermesini de "Suud ailesi Trump's böyle bir para ödeme hakkını nereden buluyor, söz konusu olan Arap Yarımadası halklarının mal varlığıdır" diyerek eleştirdi.

Trump'ın nisan ayı sonunda gerçekleşen bir mitinge kullandığı, "Kral', bu arada Kral'ı severim. Dedim ki, Kral, sizi savunmak k.ç.n. yırtıyoruz ve sizde de çok para var. Dedi ki, 'Neden beni arıyorsun, daha önce kimse bana böyle bir telefon açmadı'. Açmamışlar, çünkü onlar salaktı." sözlerine de değinen Nasrallah, ''Selman'ı sevmem ama Trump'ın onu aşağılaması kalbimi parçaladı" dedi.

YORUMLAR 19
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Butün ummetin zulum goren muslumanlarin ahı bu kraliyet ailesinin suud kraliyetinin boynunadır, bu kadar petrol gelirinde butun ummeti muslumanın hakkı vardır , bunun vebali ni ödeyemez bu selman ailedi
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Sende kalp mi var ki? Suriye'de o bombaların altında yıkılan evlerden çıkarılan ve çıkarılamayan çoluk çocuk Müslüman cesetlerini görünce parçalanırdı olsaydı bir kalbin.
    Cevapla
  • Van 4 yıl önce Şikayet Et
    Izzet ve şeref islamdadir
    Cevapla
  • a13 4 yıl önce Şikayet Et
    işte iman budur kafir olunca nasil iman kabariyur
    Cevapla
  • Gurbetçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu söylemler bir gün şiddete dönecek ve böyle birbirimizin kuyusunu kazarak devam ederseniz zararını tüm müslüman ülkelere çekecek.Büyük şeytan mafya üsülü çalışmaya başladı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi