Koronavirüsü Müslümanlara bulaştırmak için harekete geçtiler

Gelen haber tüyleri diken diken etti. İngiltere’de ırkçı grupların Yahudi ve Müslümanlara yeni tip koronavirüs bulaştırmak harekete geçtiği açıklandı.

Koronavirüsü Müslümanlara bulaştırmak için harekete geçtiler
Koronavirüsü Müslümanlara bulaştırmak için harekete geçtiler
GİRİŞ 11.07.2020 14:29 GÜNCELLEME 11.07.2020 14:58
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İngiltere Bağımsız Aşırı Irkçılığa Karşı Komisyon (CCE), İngiliz istihbaratına verdiği raporda, Neo-Nazi ve aşırı sağcı grupların Yahudilere ve Müslümanlara yeni tip koronavirüs (Kovid-19) bulaştırmak için eylemler düzenleyeceği bildirildi.

 

İngiltere Bağımsız Aşırı Irkçılığa Karşı Komisyon'un (CCE), İngiliz istihbaratına Kovid-19 ile ilgili verdiği bilgi gündem oldu. 

CCE tarafından hazırlanan raporda, Neo-Nazi ve aşırı sağcı grupların Yahudilere ve Müslümanlara Kovid-19 bulaştırmak için eylemler düzenlemek için harekete geçtiği bildirildi.

 

"ACİL BİR HÜKÜMET POLİTİKASINA İHTİYAÇ VAR"

Raporda, "Aşırı sağ görüşlü İngiliz gruplar, Yahudiler ve Müslümanların da dahil olduğu topluluklara koronavirüs yaymak için takipçilerini teşvik ediyor" denildi.

CCE yetkilileri hükümet ve istihbarat yetkililerini uyararak, aşırı sağcı grupların üstesinden gelmek için acil bir hükümet politikasına ihtiyaç olduğunu vurguladı. CCE yöneticisi Sara Khan, bu tür nefret gruplarının yeni tip koronavirüs salgınını tehlikeli ve yanıltıcı komplo teorileri üretmek için kullandıklarını açıkladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • SeRDaR 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar içerisinde müminlere en şiddetli düşman olarak yahudileri ve müşrikleri bulursun.(maide:82)
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Buna Ingiltere bile izin vermez çünkü canilerin yeri Ingiltere olduğu için. Hastalık ve ölüm insanların ortak derdidir. Mesela bir evde bir hasta olsa evdekileri etkiler. Belki hasta artar , dikkat etmek gerek. Zalimlere karşı sabır metanet dilemek doğru olur diye düşünüyorum. Allah cc Ümmeti Muhammed'i sav her türlü kötülüklerden korusun inşaAllah.
    Cevapla
  • Gakko 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer yahudi ve Bae bazı sudi ve bazı Misirli Mursi yandaşına bulaştırmak güzel olur diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış yazılmış sanırım Mursi mi Sisi mi
    Cevapla
  • Metin celenk 3 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Mytsinin laneti sana olsun.
    Cevapla
  • Yavuz Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    ne aşağılık millet bu ingilizler !..
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüce rabbim Tüm kafirleri kefereleri Firavunları Haçlı Devletlerini Teröristlerin zalimleri dinsizleri imansızları münafıkları vatan Haynlerini Terörist uzantılarını Dinsizleri imansızları islam düşmanlarını Haçlı Tohumlarını ya Kahar isminle kahru paramparça etsin cayır cayır yaksın Helak Etsin cehennemin yedi kat dibine soksun yüce mevlam Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber