BMGK Azerbaycan-Ermenistan gerilimi için toplanacak

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki çatışma nedeniyle olağanüstü bir toplantı gerçekleştirecek.

BMGK Azerbaycan-Ermenistan gerilimi için toplanacak
BMGK Azerbaycan-Ermenistan gerilimi için toplanacak
GİRİŞ 29.09.2020 10:13 GÜNCELLEME 29.09.2020 10:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fransız haber ajansı AFP, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) salı günü Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan çatışmalarla ilgili olağanüstü toplanmasının beklendiğini aktardı.

BMGK'DA AZERBAYCAN HAREKETLİLİĞİ

AFP'nin diplomatlara dayandırdığı habere göre, toplantıyı Almanya ve Fransa talep ederken Belçika, İngiltere ve Estonya da bu girişimi destekliyor.

Birleşmiş Milletler daha önce Ermenistan'ın Azerbaycan'ı işgal ettiği ve askerlerini geri çekmesi gerektiğine dair kararlar almıştı.

YORUMLAR 8
  • Sinirli 3 yıl önce Şikayet Et
    Azerbaycan toprakları işgal altında, dünya beşten büyüktür.
    Cevapla
  • nurullah yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    niye toplanıyorsunuz aldığınız kararları bir uygulayın hele bir-leş-miş milletlerin leş kargaları toplanıyor reis yıllardır söylüyor dünya beşten büyüktür diye niye dikkate alınmıyor işlerine öyle geliyor bir seferde alınan kararı biz tanımıyalım bakalım ne olacak hepsi azerbaycana çökmeye kalkar bunlar leş kargaları bize lazım bizden olan
    Cevapla
  • alican 3 yıl önce Şikayet Et
    Bm kafirlerin maşasıdır.Ancak ve ancak kafirler açısından işler yolunda gitmezse umdukları şeyleri yüzüne gözüne bulaştırırlarsa acele toplanır kıstırılan kuyruğu kurtarırllar..Ermeniler çuvalladı..İşgal eden ermeniler saldıran gene ermeniler.Ne barışı?Kafirin pis işlerini aklayan tezgahıdır "BM"
    Cevapla
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    BM den bir cacık olmaz.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    BMGK daha kendi kararlarına sahip çıkamıyor!!! Karabağ Azerbaycan topragı oldjgıuve ermenilerin karabagı boşaltması için karar almıştı BMGK ne oldu 30 yıldır ermeniler orada işgal ediyor eger BMGK karar alıcaksa ermenistanın derhal karabağı boşaltması ve ermenistana ambargo kararı alması lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!