KKTC Cumhurbaşkanı seçilen Tatar, Rum lideri ile ilk kez görüşecek

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar ile Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis'in 26 Ekim Pazartesi günü bir araya geleceği belirtildi.

KKTC Cumhurbaşkanı seçilen Tatar, Rum lideri ile ilk kez görüşecek
KKTC Cumhurbaşkanı seçilen Tatar, Rum lideri ile ilk kez görüşecek
GİRİŞ 20.10.2020 02:41 GÜNCELLEME 20.10.2020 02:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre KKTC Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar ile Rum lider Nikos Anastasiadis bugün bir telefon konuşması gerçekleştirdi.

Dostane şekilde geçtiği belirtilen telefon görüşmesinde Anastasiadis’in, Tatar ile en kısa zamanda görüşmek istediğini ifade ettiği öğrenildi. Tatar da, Anastasiadis'in isteğine olumlu karşılık verdi. İki liderin BM'nin ara bölgede düzenleyeceği sosyal bir etkinlikte bir araya gelmesi kararlaştırıldı.

Anastasiadis, yayınladığı mesajda da Tatar'ı kutlamış ve en kısa zamanda görüşme isteğini açıklamıştı.

 

YORUMLAR 3
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden bu rumları zamanında yunanistana defetmediysek basa bela oldu şimdi basladıgın işi yarım bırakmayacaksın diye söylerdi babam hep
    Cevapla
  • Sınır 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim.bu rumlar.giriti adım adım elimizden aldılar.şimdi.kıbrısla ilgili her görüşmede küçük küçük tavizler kopara kopara hedef kıbrısın tamamını almak.kardeşim.görüşme yapıllıyor.tavizaşa dönülecek ve bir daha tavşz verilmeyecek. veriliyor.fakat karşı taraf yan çiziyor.anlaşmıyor.bşr dahaki görüşme yine kaldığı yerden devam ediyor.böyle bir akılsızlık olurmu.karşı taraf kabul etmedimi.ilk başa dönülecek ve taviz verilmeyecek.taviz onlardan istenecektir.bu masaya oturanlar kimler.masada kaybediyoruz.böyle bir saçmalık olurmı.o masada. Milli adamlar olmalıdır.
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok sert olmalısınız. ÇOK SERT..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var