İtalyan işçiler: İsrail bu silahlarla Filistin'i vuracak, yüklemeyin

İtalya'da bir limana gelen kargo gemisinin İsrail'e silah taşıyacağını öğrenen işçiler, İsrail'in saldırılarına suç ortaklığı yapmamak için gemiyi yüklemedi.

İtalyan işçiler: İsrail bu silahlarla Filistin'i vuracak, yüklemeyin
İtalyan işçiler: İsrail bu silahlarla Filistin'i vuracak, yüklemeyin
GİRİŞ 16.05.2021 10:42 GÜNCELLEME 16.05.2021 12:20
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Terör devleti İsrail, çocuk yaşlı demeden masum Filistinlilere saldırılarını sürdürürken, dünyanın farklı noktalarından işgal güçlerine tepkiler yükseliyor.

YÜKLEMEYİ REDDETTİLER

İtalya'da Livorno Limanı'na yanaşan "Asiatic Island" isimli geminin İsrail'e silah ve patlayıcı taşıyacağından haberdar olan liman işçileri, yükleme yapmayı reddetti ve greve başladı.

"SUÇ ORTAĞI OLAMAYIZ"

İşçilerin bağlı olduğu sendika tarafından yapılan açıklamada, "Livorno liman işçileri ile bir farkındalık kampanyası başlattık. Olan bitenlere gözlerimizi kapatamaz veya daha da kötüsü Filistinlilere yönelik katliamlarda suç ortağı olamayız" denildi.

İşçilerin bu tutumuna ilişkin konuşan İtalyan siyasetçi Nicola Fratoianni, "Liman işçileri bu felaket günlerde olup bitenlere suç ortaklığı yapmamak için silah yüklemeyeceklerini duyurdular. Onlara çok teşekkür etmek istiyorum" dedi.

YORUMLAR 38
  • muşlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bu adamlar kadar insan olamiyoruz biz paramizla israili zengin ediyoruz.Boykot boykot boykot yoksa burdan dua edelim burdan beddua edelimle olmaz.
    Cevapla
  • milliyteci 2 yıl önce Şikayet Et
    güzel ve anlmali bir direnis olmus lakin aslinda en mantiklisi su olabilridi yük yüklenir di gemi nin acilmasi sagalnirdi ama knteynerler arasina zaman ayarli patlayici alr vs ler konulr gemi ulsulararasi sulara ciktigi andan itibaren yükler ve gemi nin patlamasi saglanirdi itrail de milyar dolar lar zarar etmis olurdu simdi ne olucak bir kac gün snra o yükler bir sekilde yine itrail e ulasicak
    Cevapla
  • Kaptan 2 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler omurğalı karakter sahibi olan adam olan Dünyanın her yerinde adamdır
    Cevapla
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    işçilere aferin, italyaya yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle hassas düşünenlere Rabbım hidayet versin.Amiiin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak