Bir Avrupa ülkesi daha Bayraktar için kapıda: Heyecanlandıran paylaşım

Türk SİHA'ları, tüm dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Ukrayna'da başarılı bir grafik çizen Bayraktar TB-2'ye bu sefer de Slovakya talip oldu. Slovakya Savunma Bakanı Jaro Nad, sosyal medya hesabından Slovak bayraklı TB2 paylaştı

GİRİŞ 13.04.2022 13:59 GÜNCELLEME 13.04.2022 14:26
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Türkiye son dönemde yerli ve milli savunma konseptinde çok önemli atılımlar gerçekleştiriyor. Akıllı mühimmatlar, savunma silahları ve yerli imkanlarla üretilen araçlar arasında en dikkat çekeni de SİHA'lar. Suriye'de, Libya'da ve Karabağ'da başarılı performans göstererek görevini başarıyla gerçekleştiren TB-2'ler, son olarak Rusya-Ukrayna savaşında gösterdiği başarılı grafik ile tüm dünyanın dikkatini üzeirne çekmeyi başardı.

Karabağ Savaşı'ndaki performansı ile Batılı ülkelerin ilgisini çeken TB-2, son olarak Ukrayna'daki faaliyetlerinin ardından Avrupalı ülkeler Bayraktar'ın kapısını çalıyor.

SLOVAKYA SAVUNMA BAKANI'NDAN HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Avrupa Birliği üyesi devletlerden olan Slovakya, alanının en başarılı SİHA konseptlerinden biri olan Bayraktar TB-2'ye talip oldu. Slovakya Savunma Bakanı Jaro Nad, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bayraktar İcra Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar ile bir araya geldiği kareleri paylaştı. 

Nad'ın paylaşımında ayrıca üzerinde Slovakya bayrağı bulunan TB-2 maketinin de yer aldığı dikkat çekti.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 31
  • vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    iki gündür ayni haberleri sunuyorsunuz, baska konu kalmadi mi?
    Cevapla
  • 12345 2 yıl önce Şikayet Et
    Beton zihniyetin ne kadar kokuşmus oldugu, gün gibi acık. Ne demislerdi ; Ya bunlar Iha siha degil, heron, oyuncak, pilastik ucak. Havaya atiyorsun ucuyor sonra duşüyor. % 99.9 zaten malzemesı dışardan alıniyor. Türk imali degil...! Bu gün dünya siraya giriyor.Bu AB, ABD , Rusya ölümcül bir silah olduğunu tespit etti.
    Cevapla
  • Jk 19 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Avrupa ülkeleri va ABD' basta ingiltere olmak üzere Turk Siha larinin zayif tarafıni tespit etmeyi amacliyorlar. Benden söylemesi...!
    Cevapla
  • Filazof 2 yıl önce Şikayet Et
    Valla gurur duyuyorum şahsen
    Cevapla
  • İnsan Zekası 2 yıl önce Şikayet Et
    Yavv müdür hani biz batıyla savaş içersindeydik adamlar ortak olucaz falan deyince neden heycanlanıyoruz. Nasıl bir tutarsızlık bu. Bir şeyle savaşıp aynı anda nasıl ortak olunur. Suud, BAE, ABD, Fransa, Almanya hepsi kuyumuzu kazıyordu hani. Sözlerle eylemlerin hattta sözlerin ve eylemlerin bile kendi içersinde hiçbir tutarlılığı yok.
    Cevapla
  • Matkap 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlatmasına anlatırız da; Sizin beyin kapasitesi bu işleri anlama yeteneğine sahip değil. Heykele devam
    Cevapla
  • Çetin dik 2 yıl önce Şikayet Et
    Her halde üretim yapan ülkeye saldıramaz yazılım var. Öylede olması şart.
    Cevapla
  • Önder 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsan zekası her şeyi aynı derinlikte algılayamaz
    Cevapla
  • Yalnız kurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen kendini beğenmezsen sana diyecek hiç bişeyyok . Daha düne gelenekadar piyade tüfeği bile üretemiyorduk şimdi çoğu şeyi üretiyoruz inşaAllah daha iyisini üretecez lakin önce bir kendimize güvenmemiz kâzım.
    Cevapla
  • Fatih34 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav müdür TÜRKİYE kendisi yapıyor. Biliyorsun diye söylemiyorum. Onlar teklif yapmış herkes yapabilir..... Sende yapabilirsin.. Onlar değerlendirir....
    Cevapla
  • Beko 2 yıl önce Şikayet Et
    Hep onlar kanımızı emdi birazda biz onların kanını emelim. Yedek parça mühimmat yazılım bizde. Daha iyileri var bizde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!