Timsahın midesini açınca şoke oldular

Malezya'da bir nehir kıyısında salyangoz toplayan genç, timsah tarafından yutuldu. Olaydan 6 gün sonra yakalanan timsahın midesi açıldı. Olay anı gencin yanında olan teyzesi ise, yeğeninin cansız bedeninin görünce hıçkırıklara boğuldu.

Timsahın midesini açınca şoke oldular
Timsahın midesini açınca şoke oldular
GİRİŞ 15.07.2022 11:07 GÜNCELLEME 15.07.2022 11:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Malezya'da 14 yaşındaki Ricky Ganya adlı genç, Tanjung Manis bölgesindeki nehrin kıyısında salyangoz toplamaya başladı. Bir süre salyangoz toplayan genç, nehrin kıyısına yaklaştığında bir timsahın saldırısına uğradı.

ÇENESİYLE AYAĞINI YAKALADI

14 metre uzunluğunda olduğu belirtilen timsah önce Ganya'nın ayağından tuttu, sonrasında ise suya çekti. Bu sırada Ganya'nın yanında olan teyzesi olaya müdahale etmek istedi ancak iş işten geçmişti.

6 GÜN SONRA YAKALANABİLDİ

Olayın ardından acılı teyze arama kurtarma ekipleri ve yetkililere haber verdi. Başvuruyu değerlendiren ekipler, nehire tavuk atarak timsahı ağına çekti ve 6 gün sonra timsahı yakalamayı başardılar.

MİDESİ AÇILDI

Ekipler, yakaladıkları timsahın midesini aile önünde açtı. Olay anında gencin yanında olan teyzesi ise yeğeninin cansız bedeninin parçalarını ve kıyafetlerini görmesi nedeniyle sinir krizi geçirdi. Gencin cenazesi, köyünde cenaze töreni yapılabilmesi için ailesine verildi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • selim ileri 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah ülkemizi korusun. ülkemizde de yaklaşık 10 milyon timsah her an emir verilmesini bekliyorlar. emir verildiği anda insanlarımıza kendilerini besleyen vatandaşlarımıza saldıracaklar. yerli timsah yetiştiricileri ise köşelerine çekilip zevkle izleyecekler
    Cevapla
  • Kaşif 1 yıl önce Şikayet Et
    Malezyada timsah, bizde de köpekler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?