Ermenistan güçleri, Azerbaycan mevzilerine ateş açtı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ordusuna bağlı birliklerin, sınırdaki Azerbaycan mevzilerine ateş açtığını bildirdi.

GİRİŞ 23.09.2022 10:12 GÜNCELLEME 23.09.2022 13:02
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Ermeni birliklerinin 22 Eylül saat 23.45'ten bugün saat 08.30'a kadar Tovuzkale ilinin Çinarlı, Basargeçer ilinin Yukarı Şorca, Güneşli ve Zerkend yerleşim birimlerindeki mevzilerinden Tovuz ilinin Kohanebi, Kelbecer ilinin Keşdek ve Barmagbine, Daşkesen ilinin Tezekend yerleşim birimlerindeki Azerbaycan ordusunun mevzilerini aralıklarla ateş altına aldığı belirtildi.

Açıklamada, Azerbaycan askerlerinin de misillemede bulunduğu kaydedildi.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 15
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Azerbeycan yanlış yapıyor Rusya iyice karışmış durumda tüm gücünü ukraynaya ve batıya yöneltmiş durumda şuan karabağın tamamını şu aldı aldı 1 ayda çözer bu işi yoksa bu ermeniler durmaz sürekli taciz ateşi yaparlar.
    Cevapla
  • Recep YÜKSEL 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu İran denen çıbanbaşını 1500 yıl biz idare ettik 100 yıldır Acem devleti oldu her türlü hainliği yapıyor üstelik Ali Hamaney de Türk. Şah İsmail de Türk idi ama hainlik o topraklarda yeşeriyor galiba.
    Cevapla
  • Erğ 1 yıl önce Şikayet Et
    Ermeniler, İran'ın gazına geliyor,İran, Türkiye'nin Azerbaycan ve Türk devletleri arasındaki ilişkilerden rahatsız oluyor.
    Cevapla
  • Nedim 1 yıl önce Şikayet Et
    Pelosi geldi ondan arka alıyorlardır.yok edin en iyisi
    Cevapla
  • volkan kaçan 1 yıl önce Şikayet Et
    su uyur ermeni uyumaz kuyruk acısı büyük
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim