Donald Trump: Üçüncü Dünya Savaşı çıkar

Trump, katıldığı mitingde, savaşın barışçıl bir şekilde sonlandırılması gerektiğini söyledi. Amerikalı siyasetçi, "Aksi halde Üçüncü Dünya Savaşı ile sonuçlanacak" dedi.

Donald Trump: Üçüncü Dünya Savaşı çıkar
Donald Trump: Üçüncü Dünya Savaşı çıkar
GİRİŞ 10.10.2022 00:59 GÜNCELLEME 10.10.2022 00:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, Nevada'da destekçilerine seslendi.

Trump, konuşmasının bir bölümünde devam eden Rusya-Ukrayna Savaşı'na değindi.

Trump'tan Ukrayna açıklaması

İki ülke arasındaki müzakerelerin önemli olduğunu söyleyen Trump, savaşta çok sayıda can kaybının yaşandığını dile getirdi.

Trump, Ukrayna'daki çatışmayı sona erdirmek için derhal müzakerelerin başlatılmasının gerekliliğini vurgulayarak, böyle olmaması durumunda savaşın tüm dünyaya yayılacağını ifade etti.

"Aksi halde Üçüncü Dünya Savaşı ile sonuçlanacak"

76 yaşındaki siyasetçi, "Ukrayna'daki savaşın barışçıl bir şekilde sona ermesi için acil bir müzakere düzenlemeliyiz. Aksi halde Üçüncü Dünya Savaşı ile sonuçlanacak." diye konuştu.

KAYNAK: REUTERS
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • selim 1 yıl önce Şikayet Et
    çıksada tüm kafirlerin canı cehenneme köpekler
    Cevapla
  • 543 1 yıl önce Şikayet Et
    alçak zaten siz dünya savaşı çıksın istiyorsuz şimdi iş sıkıya geldi ciddiyete geldi sıkıştız kaldız dünya savvaşı olmasın diye değilmi hani evanjelistler siyonistler dünya savaşını çıkarıp yeryüzüne tek israil krallığını kuraccak diğperlerinide köpek misali köle ettirecektir niye bu hedefi gerçekleştirmek için dünyya savaşı çıkartmıuyorsuz şereffsizler
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki ülkesinin bu tarz savaşlarda müdahil olmadığını bilmiyormuş gibi, amerikada tüm emekliler bu şekilde kendini iyi gösteriyor fakat görevdeyken sözde barışı, demokrasiyi suriyeye, ıraka, hatta ve hatta filistine getiriyorlar. Sen çokmu iyisin turump, imzalamadınmı kudusü. ukrayna rusya savaşına tarafsınız. ve bu taraflılığınızı sürdürüyorsunuz. Neden? kıvılcımı seviyorsunuz. Türkiye'nin etrafını sardınız niçin. hiç bahsediyormusun. gerek bile duymuyorsun.
    Cevapla
  • mysti 1 yıl önce Şikayet Et
    ne o Rusya ile savasa mi gireceksiniz yoksa. yok yol. piyonlarinizi rusyanin uzerine salip oturup sampanyanizi yudumlayacaksiniz. ab nin rusyanin çöküşünü seyredeceksiniz
    Cevapla
  • Hayvan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Diğerleri trupma kurban olsunlar en azinda net adam münafık değil iki yüzlü değil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!