Timsah küçük çocuğu ailesinin gözü önünde öldürdü

Kosta Rika'nın Limón şehrinde 8 yaşındaki çocuk, ailesinin gözleri önünde bir timsah tarafından suya çekilerek öldürüldü. Son günlerde baş gösteren şiddetli yağışlar nedeniyle arama çalışmaları zora girdiği için çocuğun cesedi bulunamadı.

Timsah küçük çocuğu ailesinin gözü önünde öldürdü
Timsah küçük çocuğu ailesinin gözü önünde öldürdü
GİRİŞ 11.11.2022 10:29 GÜNCELLEME 29.11.2022 02:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kosta Rika'nın Limon şehrindeki Matina Nehri'nde korkunç bir olay meydana geldi.

Ailesiyle birlikte nehirde eğlenmeye giden 8 yaşındaki Julio Otero Fernández Jr, nehir kenarında oynadığı sırada aniden ortaya çıkan timsah tarafından suyun içerisine sürüklendi.

Çocuğun sürüklendiği sırada anne ve babası da nehir kenarındaydı. Aile, çocuklarını timsahın elinden kurtarabilmek adına hiçbir şey yapamadı.

Yapılan çalışmalarda ne Julio Otero Fernández Jr'ye ait bir kalıntı ne de timsah bulunabildi.

Limón Valisi Tatiana Díaz konuyla ilgili, "Timsah, çocuğu yuvasına ya da mağaraya götürmüş olabilir ancak hangi yuva ya da mağara olduğunu bilmiyoruz" dedi.

AİLE TAŞINMAYI PLANLIYOR

Ebeveynleri Don Julio ve Margini Fernández Flores ise bu olaydan sonra, yaşları 3 ile 16 arasında değişen diğer dört çocuklarını korumak amacıyla Nikaragua'ya taşınmayı planlıyor.

8 yaşındaki çocuğun annesi, "Matina'da yaşamaya devam etmek imkansız çünkü evin her köşesinde bize Julito'yu hatırlatan, bize çok acı veren bir şey buluyoruz. Bu yüzden buradan gitmemiz gerekecek. Diğer çocuklarım güçlü davranıyor ama üzgün oldukları fark ediliyor. Olanları hatırlayınca gözyaşı dökmemek mümkün değil" dedi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Afiyetle yemiştir. Bulamazlar
    Cevapla
  • Chpkk 1 yıl önce Şikayet Et
    çok zor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"